6 érv az SP PerfectFloor™ felületkezelés mellett

Az SP PerfectFloor™ módszernek köszönhetően tartósabb és kezelhetőbb lesz a padlója, bármilyen csarnokot vagy raktárat használ. Nézzünk, milyen érveink vannak a Speciál padló kft. módszere mellett?

1.-Egyszerű megoldás a repedt, sérült, használhatatlan betonpadlóra

Nagyon sok ipari épületre jellemző, hogy tervezéskor a padlót gondolták át legkevésbé, ez pedig kihat a használhatóságra, rengeteg későbbi problémát okoz. Ez pedig büntetésekhez, termeléskieséshez, sőt, megrendelések kieséséhez is vezethet. Mert hogyan tervezik az ilyen épületeket? Az épületet Statikailag alaposan átgondolt, a funkcióhoz igazodó, a fűtést-hűtést, a világítást, a termelés és a tárolás helyét a legkorszerűbb elvek mentén tervezik meg a mérnökök. A padlóra viszont az esetek nagy részében senki nem gondol, v. A padló az padló. 

Mi a valóság? A padló mind termeléssel, mind tárolással foglalkozó csarnok, épület esetén alapvető fontosságú. Hiszen az áru mozgatása miatt az épület hosszútávú használhatósága a padlón terhelhetőségén-tartósságán múlik. Olyan padlóra van szükség, amely nem reped, sérül meg idővel, az anyagmozgatás sem károsítja, és könnyen és költséghatékonyan takarítható-karbantartható.

A plusz réteggel ellátott padlók esetén mint pl.: a műgyanta vagy a koptatóréteges ipari padló, vagy a nem megfelelően kivitelezett betonpadlók a terhelés következtében egy idő után megrepednek. A repedés pedig kezelhetetlenné válik. Ezeket megelőzni, de orvosolni is lehet az SP PerfectFloor technológiával. Soha nem késő jól dönteni. A megoldás egyszerű, mert nem jár több hónapos munkával, és nem teszünk plusz réteget a padlóra. plusz rétegekkel. Egyszerűen csiszoljuk a betont, hogy elérjük a betonpadló legkeményebb részét a betonkővázat. Innentől érjük el a beton funkcionális, tényleg időtálló és kemény rétegét. Innentől finomcsiszolással folytatjuk a munkát, majd javítás, tömörítés, impregnálás következik. 

2.-Egyedi módszer, a legjobbaktól tanulva

Az SP PerdectFloor™ egy olyan módszer, melyet hosszú évek tapasztalata, tudás és sok kísérletezés hívott életre. Mert a problémát ismertük, a megoldáshoz viszont hosszabb út kellett. Olyan technikákat ismertünk meg, melyeket a szakma világszinten elismer, mert működnek. Ilyen például a Hyperfloor, Superfloor betoncsiszolási technológiák. Ezeket a módszereket fejlesztettük tovább, kombináltuk, és így alakult ki a Speciál Padló kft. saját SP PerfectFloor ™  megoldása. Sztenderd módszert alakítottunk ki, mely egyenletes, azonos minőséget biztosít, azonban mégis testreszabható. Hiszen például ha régi, sérült betonpadlót javítunk, annak állapotához igazodva kell elvégeznünk a munkát.

3.-Régi beton végleges felújítására, vagy új padló kialakítására is alkalmas

Szerencsére nem csak új betonpadlók kialakításakor használható ez a módszer. Ezért ha régi sérült, repedt, foltos padlója van, akkor is meg lehet oldani a problémát. Tudjuk, hogy ezek a padlóhibák nem csak balesetveszélyesek lehetnek, hanem a szállítóeszközöket és a szállított késztermékeket is károsíthatja, nem beszélve arról hogy a padló nem takarítható és a munkahelyi környezet sem éri el az elvárt szintet.a közéjük, illetve általuk a padló mélyebb rétegeibe befolyó víz, tisztítószerek, vagy más, a munka során alkalmazott folyadékok tovább rombolják a padló állagát. 

Szerencsére azonban ez a fajta felületkezelési mód segít kijavítani ezeket a problémákat. Mert már meglévő, sérült beton javítására is alkalmas. A csiszolással és a hibák javításával egy tartós maximális teherbírású, könnyen tisztítható és esztétikus padlófelületet fog kapni. Nézze meg referenciáinkat!

 

4.-Nem áll le a termelés: gyorsan és szakaszosan végezzük a munkát

Ha már meglévő épület padlójának rendberakása a cél, akkor nagyon komoly érv lehet a speciál padló mellett, hogy nem kell egy pillanatra sem leállni a termeléssel, miközben a padlót javítjuk. Tőlünk fél méterre továbbra is folyhat a munka, nem leszünk egymásnak útban. Ezért nem kell teljesen kipakolni az épületet, valamint napokra leállítani a termelést, ehelyett csak egy kis szervezésre van szükség, csak azt a részt kell felszabadítani. Módszerünkkel naponta kb. 350 m2-nyi területet tudunk javítani.

5.-Plusz réteg hozzáadása nélküli technológia

Az  SP PerfectFloor™ technológiájának épp az a lényege, hogy nem kell plusz réteget tenni a betonra ahhoz hogy jól működjön. A PVC, a műgyanta, a koptatóréteges ipari padló mind pluszréteges megoldások, hiszen a betonra kerül még egy rétegnyi anyag. Ennek a plusz rétegnek más a összetétele és a vastagsága, mint a betonnak, és a környezeti hatásokra másképp reagál. Ezért idővel megrepednek, elválnak a betontól, ezzel pedig rések, valamint repedések keletkezhetnek a rétegek között. Ide pedig beszivároghat minden, sav, olaj, a munkavégzés során, vagy épp takarításkor használt folyadék. Ezzel tovább roncsolja majd a betont. 

6.-Az  SP PerfectFloor™ végleges megoldás

Az SP PerfectFloor™ végleges megoldást nyújt. A betont a legkeményebb rétegig csiszolunk, kezeljük a padlóhibákat, dilatációs hézagokat, a repedéseket, és impregnáljuk a felületet, hogy ellenállóbb és könnyen tisztán tartható legyen. Megmutatjuk, hogyan kell karbantartani és takarítani a kezelt, jól terhelhető és kopásálló padlót. Innentől kezdve többé rendeltetésszerű használat és karbantartás mellett, nem lesz vele probléma. 

 

Szeretne próbacsiszolást végezni? Esetleg árajánlatot kérne tőlünk? Keressen bátran!



Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelés*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.