Videoton - Betoncsiszolás ESD vezetőképes csiszolt betonpadló

Költséghatékony megoldások a minőségi betonpadlóért

Megrepedt, letört vagy felvált? A betonpadló teljes körű cseréje jelentős mértékben megterhelheti pénztárcáját, ráadásul rengeteg időt vesz igénybe, ami a munkavégzés korlátozásával, így további anyagi hátrányokkal jár. Az alábbiakban ismertetjük, hogy javítható gyorsan és költséghatékonyan a hibás betonpadló.

Betonjavítás, a kisebb hibáknál

A nem megfelelően előkészített, rossz minőségű betonon hamar repedések, leválások keletkeznek, melyek nem csupán esztétikai, de funkcionális szempontból is súlyos kellemetlenségeket eredményezhetnek. Egy apró hajszálrepedésből, széles diletációs hézagok esetén, leválások vagy komoly felületi hibák keletkezhetnek, melyek helyreállítása egyre nagyobb munkálatokat, ezzel magasabb kiadásokat eredményez.

Az egyenetlen felületű betonpadló ráadásul a munkagépek elméleti teljesítőképességére is negatívan hat, nem is beszélve a gépek és egyéb berendezések anyagi károsodásáról. Annak érdekében tehát, hogy megkíméljük magunkat a váratlan, extra kiadásoktól a legkisebb hibát sem szabad figyelmen kívül hagyni, azonnal megoldást kell találni.

Szerencsére nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hiszen a megfelelő szakértelemmel és minőségi alapanyagokkal történő betonjavításra hosszú évekig nem lesz panasza.

Miért ajánljuk? Mert, egy

  • gyorsan kivitelezhető,
  • a felhasznált anyagoktól függően akár azonnal használatba vehető,
  • minden területen alkalmazható,
  • költséghatékony megoldás.

A hibák fajtájától és mértékétől függően számos javítási eljárás létezik, melyekről bővebb információkat talál Betonjavítási kisokos című blogposztunkban.

Betoncsiszolás, ha nagyobb a baj

Természetesen számos olyan eset létezik, amikor a javítás vagy hézagkitöltés már nem elegendő, és átfogó felújításra van szükség. Mint azt már az elején említettük, ilyenkor sem kell az épület padlózatának teljes körű cseréjére gondolni, hála a betoncsiszolás technikájának. Ennek az innovatív betonhelyreállítási eljárásnak köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan újjávarázsoljuk betonpadlóját.

A betoncsiszolás egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel bontást. Ez azt jelenti, hogy az egyéb burkoláshoz képest a kivitelezés gyorsabb, nincs szükség hosszan tartó leállásra, vagyis nem kell aggódnia jelentős forgalomkieséstől. Az eljárás lényege, hogy a hibás réteg eltávolítása után a padló eredendően jó tulajdonságai kerülnek a felszínre, a csiszolási és polírozási fázisok között javítjuk, tömörítjük, impregnáljuk a padlót, végül egy plusz réteg nélküli masszív, könnyen takarítható, hosszú élettartamú felületet kapunk.

Sérült, porló, takaríthatatlan betonpadló esetén tehát nem érdemes sokáig várni, hiszen minél hamarabb cselekszünk, annál több kiadástól kíméljük meg magunkat. Legyen szó apróbb hibák helyreállításáról vagy átfogó felújításról, mi tartós, költséghatékony megoldást biztosítunk.

Az Ön épületének padlójára is ráférne a felújítás? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon