Milyen csiszolási koncepcióink vannak? Válaszd ki a megfelelőt!

A Speciál Padló SP Perfect Floor ™ felületkezelése végső megoldás. De pontosan milyen csiszolási megoldásaink léteznek? Hova melyik termékünket javasoljuk? A cikkből kiderül!

Az SP PerfectFloor™-ről

Az SP PerfectFloor technológia lényege, hogy lecsiszoljuk a betonpadló felső rétegét. Így jutunk el a kőkemény betonkővázhoz, melyet aztán speciális kezelésekkel teszünk ellenállóvá. Ez a padló nem fog kopni, nem fog megsérülni, felválni, és tényleg örökké tart majd. Nem kell többé tartani a repedés miatt megakadó targoncától, a megtört betonban megtelepedő kosztól, baktériumoktól. Ráadásul egészen látványos hatást érhetünk el, így akár reprezentatív terekbe is lehet kérni ezt a felületkezelési eljárást. Nézzük, milyen fajta megoldásokat fejlesztettünk ki!

 

SP PerfectFloor™ Elite- Reprezentatív helyekre

Az Elite-et olyan helyekre javasoljuk, ahol tényleg számít a megjelenés. Látványosnak szánt, reprezentatív terek tökéletes dekorációja lehet. Hiszen úgy néz ki mint a márvány. Csak épp fényesebb, és persze ellenállóbb.

Ezért nagy forgalmú helyekre, ahol számít a padló terhelhetősége, tökéletes megoldás lehet. Múzeumok, kiállítóterek, sőt, hotelek hallja, esetleg plázák, nagyobb áruházak, ahol exkluzív termékeket állítanak ki. Éttermek, bárok padlója is lehet az Elite koncepcióval csiszolt betonpadló. 

Ez kínálatunkban a  legtöbb csiszolási-polírozási fázisból álló megoldás, melyet a látvány miatt fejlesztettünk ki. Hiszen aki az Elite megoldást választja, nem csak kopásmentes, rendkívül szilárd padlót kap. A kőváz szemcseszerkezete ugyanis ebben az esetben nagyon jól látható. A felület pedig fényes. Így egyedi, izgalmas látványt nyújt. 

Fontos tudni, hogy az Elite csiszolási koncepciót speciálisan erre a célra előkészített betonon tudjuk csak megoldani.

 

SP PerfectFloor™ Elite Lite

Az Elite Lite koncepció a fentebb bemutatott Elite változata. Ezt az eljárást azonban olyan helyekre javasoljuk, ahol nem élvez prioritást az esztétikus megjelenés. Bár a betonkőváz itt is látványos, mivel mélyen csiszoljuk a betont, a lite megoldás nem jár extra fényességgel, feltűnő megjelenéssel.  Ennek az az oka, hogy itt nem polírozzuk fényesre a betonkőváz felső rétegét. Ugyanis ennek a terméknek a kifejlesztésekor az volt a szempont, hogy kiemelten magas műszaki igénybevételnek is ellent tudjon állni a padló. 

Kiknek javasoljuk ezt a csiszolási megoldást? Mindenképpen ipari létesítményeknek. Mezőgazdasági üzemeknek és raktáraknak. Asztalosüzemnek, műszaki cikkeket gyártó csarnokok tökéletes padlója az Elite Lite. Miért? Mert jól takarítható, nem csúszik. Természetesen nem reped, mert kemény, tartós padló az eredmény.

Ez a megoldást új és régi, már meglévő padlóknál is kivitelezhető!



Az SP PerfectFloor™ Premium: ragyogó enteriőr, ipari tartalom

Ez a betoncsiszolási koncepció ugyanúgy reprezentatív és látványos, mint az Elite. Annyi a különbség a két megoldás között, hogy itt viszont kevesebb a mélycsiszolási fázis. A Prémiumnál nem elvárás a kavicskőváz egységes megjelenése, viszont itt is magas fényességet érünk el. 

Kiknek ajánljuk? Egyrészt azoknak, akiknek fontos a látvány, a padló fényessége, viszont régi padlót szeretnének felújítani, amely nem alkalmas az Elite koncepció megvalósítására. 

Ipari célra is javasoljuk, ugyanúgy alkalmas akár gyártócsarnokok, vagy ipari kiállítóterek, esetleg tárolóhelyek padlózatának. Olyan esetben van értelme ennek a megoldásnak, amikor a megjelenés is fontos.

 

SP PerfectFloor™ Premium Lite

Ez a megoldás a Premium koncepció matt és költséghatékony változata. Ebben az esetben a Premiumhoz hasonlóan kevesebb a mélycsiszolási fázis. Itt sem elvárt a kavicskőváz egységes és esztétikus megjelenése. Ezért nem kifejezetten cél éttermekben, múzeumokban használni ezt a fajta csiszolási koncepciót. Azt azonban megígérhetjük, hogy ebben az esetben is szép, sima, matt felületet biztosítunk. 

Régi és új padlóknál egyaránt alkalmazható a Premium Lite megoldás!

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor itt tudsz ajánlatot kérni!



Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.