Gépparkunk

Svéd HTC professzionális gépeink, szállópormentes technológiával.

HTC 950RX csiszológép – Nagy területekhez, rádiós távvezérléssel

Önjáró, távirányítható, brutális. Nagy területek csiszolására tökéletes padlócsiszoló gép.
A rádió-távirányítás jelentősen leegyszerűsíti a munkát és kiterjeszti az egy műszak alatt kicsiszolható felületet. A padlócsiszolás maga is hatékonyabbá válik, mivel a távirányítás során a kábeleket el lehet igazítani, és a porszívót üzem közben, leállás nélkül lehet üríteni. Másik előny a könnyű le és felrakás a szállítás során, mivel a gép rendelkezik beépített akkumulátoros meghajtással.
Egyértelmű választás nagy területek csiszolásához. Rádió-távvezérléssel irányítható, önjáró!

A HTC 800 RX ugyanazt a jól bevált, megbízható technológiát használja, mint nagytestvére a HTC 950 RX, és hasonlóan magas felszereltséggel is bír, vagyis rendelkezik akkumulátoros meghajtással és mankókerékkel, melyek nagyban megkönnyítik szállításukat. A HTC 800 RX is a 950 RX nagyteljesítményű, rendkívül erős csiszolómotorjával van felszerelve, viszont keskenyebb méreténél fogva (860mm) befér minden standard ajtón.

Speciál Padló betoncsiszolás

A HTC Duratiq a jövőt testesíti meg teljesen újszerű, zseniális, digitális kontroll paneljével – melynek neve HMI (human/machine interface – ember és gép közti érintkezési felület) – és nagyon okos távirányítójával. A két eszköz egysége biztosítja a maximális kontrollt és pontosságot amire csak szükség lehet, hogy kihozd a gépből a maximális teljesítőképességet.
A HMI segítségével a Duratiq könnyen kezelhető, beállítható, még a kezdő gépkezelők számára is. Nem mindegy, hogy az ember műszerfallal vagy a nélkül vezet egy autót.

A HTC 80iD 15% fogja megnövelni a csiszolási teljesítményt egy hagyományos ipari porelszívó berendezéssel szemben. a HTC 80iD egy hatalmas teljesítményű porszívó amibe beépítettek egy kihajtható, nagy hatásfokú előleválasztót. Az előleválasztó a por 95%-át megszűri és külön porzsákba gyűjti, ezáltal a zokni filterek hatékonyságát és élettartamát rendkívüli módon megnöveli.A légáramlás irányát váltó szelepnek köszönhetően a HTC 80iD porzsákcsere közben is szünetmentesen működik. Az opcionálisan rendelhető távirányító pedig a porszívó ki és bekapcsolását gyorsítja meg.

Nem túlzás, az első, szélcsiszolásra igazán jól használható csiszológép. A piacon megtalálható szélcsiszolókkal a csiszolást gyakran időigényesnek és megerőltetőnek érezhették. De ez már a múlté! A HTC-nél a használhatóság, gazdaságosság és kézreállóság mindig is a fejlesztések középpontjában álltak. Nem volt ez másképpen a HTC 270 EG esetében sem. A gép kifinomult, mégis könnyen használható és sok olyan funkcióval rendelkezik, amely által a szélcsiszolás gyorsabb, kényelmesebb és eredményesebb, mint valaha.

A HTC Greyline™ 270 egy egytárcsás csiszológép, melyet könnyedén szállíthat bárhova és mellyel elér szinte bármely szűk, lehetetlen helyre. A speciális kiegészítő készlettel az egyfázisú csiszológépet percek alatt átalakíthatja egy hatékony szélcsiszolóvá. A gép szétszedhető és ezáltal könnyen szállítható.

A HTC Greyline™ 400 egy egytárcsás, háromfázisú csiszológép hihetetlen bontó-felfejtő hatékonysággal. Tökéletes választás padlóburkolatok eltávolításához, öntött dilatációkhoz és a beton öntési hibáinak eltüntetéséhez. A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető.

Könnyen kezelhető, robusztus és erős konstrukció kiemelkedően magas minőségben, nagy megbízhatósággal. Karbantartása egyszerű, hosszú távú, gazdaságos kihasználhatóságot tesz lehetővé.
A gép optimálisan megbirkózik szinte bármilyen szárazcsiszolással megmunkált anyag porával, pl. természetes kő, beton, fa, felület-előkészítés, de a porszívó egyéb ipari jellegű alkalmazási területeken is megállja a helyét, ahol hatékony porelszívásra van szükség.

Call Now Button