Eispro Törökbálint jégkrémüzem - Betoncsiszolás

Eispro Törökbálint jégkrémüzem – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

Nagy István a törökbálinti Eispro KFT. mixkonyha vezetője keresett fel minket. Telefonon és e-mailben történt egyeztetéseink alapján egyértelmű és általános padlóproblémáról volt szó. Személyes felmérésünk során a már több esetben tapasztalt, látott padlóprobléma állt fenn, miszerint az üzem mixkonyha elnevezésű helységében többszörösen felvált, majd foltokban javított és újra felvált műgyantapadló volt.

Megelégelve ezt a folytonos műgyantapadló felújítást, és az ezzel járó kényszerleállásokat és felesleges kiadásokat úgy döntöttek, hogy más tartós padlótechnológiára van szükség. Ebben az esetben is a legjobb, legtartósabb megoldást győzedelmeskedett a betoncsiszolás, és ismét leváltotta a jó öreg műgyantapadlót.

A munkálatok első lépésében a még önmagától nem felváló műgyantaréteget kellett felszedni. Számunkra jó hír, de eléggé elkeserítő, hogy kézzel lehetett felszedni, volt ahol m2-es darabok egyben váltak le.
A műgyanta eltávolítását követően jöhetett a betoncsiszolás. A fogadó betonpadló jó minőségű, helyenként már régebbi javításokat tartalmazott, de ennek ellenére kitünő, tartós, könnyen tisztítható csiszolt-padló lett belőle.

Köszönjük a felkérést és a bizalmat Nagy Istvánnak!

Több éves bosszankodás és számos auditon kifogásolt padlófelület problémánk végre megoldódott, amiért külön köszönetet kell mondanom a Speciál Padló ügyvezetőjének, Hegedűs Csabának. Már az első telefonhívásom alkalmával korrekt tájékoztatást kaptam, hogy mitől másabb a csiszolt padlófelület minősége a műgyantáshoz képest. Ez a próbacsiszolás alkalmával valóban be is igazolódott, így teljes bizalommal rendeltem meg a felújítást. Rendkívül segítőkész, színpatikus a CSAPAT, nagy gonddal és odafigyeléssel…

Nagy István – Eispro Kft.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés