Electrolux Lehel Kft. - Betoncsiszolás

Electrolux Lehel Kft. – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

Az Electrolux Lehel Kft. jászberényi gyárában, az alkatrésztároló épületében, körülbelül 50 éves, nagyon rossz állapotban lévő betonpadló felújítása volt a feladatunk. A probléma oka az ,hogy a felületet nagyon elhanyagolták, és kora is meglehetősen nagy volt. Az épületben az alkatrészeket kisebb méretű elektromos vonatokkal szállítják, és ezek kerekei folyamatosan kitörtek az egyenletlen, rázós betonpadlón. Illetve a padló takaríthatatlan és folyamatosan romló állapota miatt elkerülhetetlen volt a beavatkozás.

A folyamatos termelés, és a polcrendszerek, stb. miatt sem az újrabetonozás, sem pedig a többször sikertelenül alkalmazott műgyantapadló nem volt alternatíva.

HTC Superfloor™ betoncsiszolás mindezen nehézségek ellenére, a termelés megzavarása nélkül lehetőséget adott, egy tökéletes, tartós, minden igényt kielégítő megoldásra. Egyeztetések után, több szakaszban elvégeztük a betoncsiszolást a megrendelő teljes megelégedésére.

A betoncsiszolási technológia alkalmazása annyira jól működött, és hosszabb távon is bizonyított az ottani igénybevételek hatására is, hogy újabb területek csiszolására kérték fel a Speciál Padló Kft.-t, amiket már szintén átadtunk a termelésnek.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés