Felsőtárkány - Csiszolt ESD Betonpadló

Felsőtárkány – Csiszolt ESD Betonpadló

projekt
adatai

projekt
leírása

Felsőtárkányban az Aktuál Bau Kft. által épített üzemcsarnok padlókivitelezési munkálataiban vettünk részt. Egy teljesen az alapoktól épülő üzemcsarnokról van szó.

Az üzemcsarnokban elektronikai alkatrészeket gyártanak, ezért elengedhetetlen követelmény a padlóval szemben a megfelelően, költséghatékonyan fenntartható vezetőképes (ESD) padló kialakítása, természetesen a többi nem elengedhetetlen követelmény mellett, mint a tartósság, megfelelő anyagmozgatás képessége, könnyű, környezetbarát, költséghatékony takaríthatóság. Nem csak a munkánk során, hanem a mindennapi életben is bosszúságot, kellemetlenséget és kárt okozhat az elektrosztatikus feltöltődés, illetve annak kisülése.

Ennek kiküszöbölésére a legalkalmasabb megoldás, a csiszolt betonpadló. A csiszolt-polírozott betonpadó egyik alaptulajdonsága a jó vezetőképesség, ráadásul nincs szükség állandó páratartalom és hőmérséklet elérésére a megfelelő vezetőképesség fenntartásához, mint ahogy egyéb, például PVC vagy Műgyantapadlók esetén szükséges. Szakemberek által elvégzett számos helyszíni és laboratóriumi vizsgálat eredménye is bizonyítja a csiszolt betonpadló tökéletes vezetőképességét.

A kivitelezés során folyamatos egyeztetés alapján elkészült a statikailag és betoncsiszolás szempontjából legtökéletesebb betonpadozat. A betonpadozat bedolgozását követő 30-ik napon megkezdődtek a betoncsiszolási munkálatok. A cca.: 830m2-es felület 12 nap alatt elkészült. A kivitelező cég és a Speciál Padló Kft. csapata is büszke volt a tökéletes végeredményre, és a ESD mérési eredmények is az bizonyították, hogy a legjobb, legköltséghatékonyabb választás a csiszolt betonpadló volt.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés