Betocsiszolás előtte-utána

Veszprém Vesztarg Kft. – Betoncsiszolás ›› videó

projekt
adatai

projekt
leírása

Tárai Miklós a veszprémi Vesztarg Kft. ügyvezetője keresett meg minket, azzal a problémával, hogy a tulajdonukban lévő targoncajavító csarnokuk felújításakor a legfontosabb feladatuk a régi, rossz állapotú, széles dilatációs hézagokkal, tábla-szintkülönbségekkel lévő, takaríthatatlan felületükkel mit lehetne kezdeni.

HTC Superfloor™ betoncsiszolási technológia, ismét győzedelmeskedett. A legnagyobb nehézséget a táblák közötti igen jelentős 1-2 cm-es szintbeli eltérés, és az anyagmozgatásra alkalmatlan széles dilatációs hézagok megoldására szükséges feladat jelentette. A dilatációs hézagokat megvágtuk, kivéstük, majd speciális javítóanyaggal töltöttük fel, majd amikor megszilárdult többszöri mély-csiszolással egybecsiszoltuk a táblákkal együtt, így egy egységesebb, síkabb, anyagmozgatásra alkalmas felületet tudtunk elérni. A továbbiakban a megszokott csiszolási, javítási lépéseket követve tökéletes felületet hoztunk létre a Megrendelő igényei szerint.

Az olajellenállóság növelése érdekében speciális impregnálással fejeztük be a műveletet, ami növeli a kárenyhítés idejét, így a padlóra kerülő olaj és vegyi szennyeződés megszüntetésére, eltávolítására több időnk marad anélkül, hogy beivódna a padlóba vagy kárt tenne annak szerkezetében.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés