Betoncsiszolás

a könnyen tisztítható, gyönyörű padlóért

A betoncsiszolás egy innovatív betonhelyreállítási, kozmetikai és legfőképp burkolást helyettesítő eljárás. A folyton változó burkolóanyagok világában a betoncsiszolás a két legrégebben használt anyagot ötvözi: a gyémántot és a cementet.

lépésről
lépésre

Így készül a csiszolt betonpadló

A hagyományos betonpadló két fő részből áll, egy felső puha, porló-málló cementpépből (betonozás során a keverővízzel a felszínre kerülő cement) és a beton legkeményebb részéből a betonkővázból.

Tehát a cementpép egy “melléktermék” amit az első fázisban mélycsiszolással távolítunk el, hogy elérjük a kemény kővázat. Ekkor kb 2-3 mm-t távolítunk el. A további lépésekben egyre finomabb gyémántszerszámokkal csiszoljuk, majd polírozzuk a betonpadlót.

A csiszolási és polírozási fázisok között javítjuk, tömörítjük, impregnáljuk a padlót. Végeredményként egy plusz réteg NÉLKÜLI padlót kapunk, ami nagyon kemény, tartós, és könnyen takarítható.

Betoncsiszolás bontás nélkül

Bontást nem igényel

Tartós és esztétikus

Tisztítható beton

Könnyen tisztítható

Sp PerfectFloor™ Fényes Beton Polírozás

Betonpolírozás

az esztétikus eredményért

A csiszolási fázist követően kezdjük meg a padlófelület polírozását. Ez a munkafolyamat több lépésben történik, attól függően, hogy milyen szintű fényességet szeretnénk elérni a selyemfényű padlótól egészen a tükörfényű padlóig.

Ehhez speciális polírozó szerszámokat használunk, amelyekkel magas fordulaton egyre kisebb gyémántot tartalmazó szerszámmal munkáljuk véglegesre a felületet.

Betonimpregnálás

a tartós és ellenálló padlóért

A betoncsiszolási fázisok között, és után különböző típusú impregnálási technológiát alkalmazunk. Az impregnálószer javítja a beton tulajdonságait: keményebbé, ellenállóbbá, tartósabbá és könnyebben tisztíthatóvá téve azt.

Miért a betoncsiszolás?

10 érv a betoncsiszolt padló mellett

Csiszolási koncepciók

Az SP PerfectFloor™ esetében hétféle csiszolási koncepciót különböztetünk meg, melyek folyamataikban, illetve végeredmény szempontjából is eltérnek. Ez utóbbi a választás lehetőségét jelenti matt és csillogó felület között, illetve befolyásolja a meglévő padlómegoldás, minőség szempontjából természetesen mind a hét egyformán kiváló.

SP PerfectFloor™ Elite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Platinumot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ha igazán ragyogó felületre vágyik, akkor az Elite az ideális választás. Ez a legtöbb csiszolási-polírozási fázisból álló koncepció, melynek eredménye egy verhetetlenül szilárd padló, ahol a kőváz szemcseszerkezete jól láthatóvá válik és a legegységesebb.

Ezt a megoldást olyan helyeken alkalmazzák, ahol a legfontosabb az esztétikai megjelenés. Az Elite koncepció kivitelezése az esetek többségében az erre a technológiára készített betonpadló esetén alkalmazható.

SP PerfectFloor™ Premium

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ennél a koncepciónál a mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavicskőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor olyan magas fényességet érhetünk el, mint az Elite esetében. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol a műszaki tartalom mellett az esztétikum is fontos.

SP PerfectFloor™ Premium Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ez a Premium matt változata: a mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavics kőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor szép, sima, matt felületet kapunk. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol főleg a műszaki tartalom fontos és nem szükséges, hogy csillogó legyen.

SP PerfectFloor™ Pro

(tartalmazza a HTC SuperFloor Bronz-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

A legkevesebb fázisból álló technológia minimális finomcsiszolást és a teljes polírozási fázisokat igénylő koncepció. A Pro változat esetén a padló felső rétege nincs eltávolítva, csak finomcsiszolva, felpolírozva, ezért nem tárul fel a beton kőváza.

A Pro koncepciót jó minőségű, kéregerősített padlók esetén ajánljuk.​

SP PerfectFloor™ Elite Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Silver-t, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Bár az Elite Lite koncepció az Elite egy változata, hiszen itt is mélyen kell csiszolni a betont, polírozás nem történik, így ha látható kővázra, ugyanakkor egyenletesen sima, matt felületre van igény, ez lesz a megfelelő eljárás.

Ezt az eljárást szintén az ipari padlótulajdonosoknak ajánljuk, ahol magas műszaki igénybevételnek kell megfelelni, de az esztétikai szempontok nem, vagy kevésbé fontosak.

SP PerfectFloor™ Prep

(Padlóelőkészítés)

Professzionális gépeinkkel, az SP PerfectFloor™ technológiával és csapatunkkal akkor is szívesen segítünk, ha a padlót bármilyen új burkolat fogadására elő kell készíteni (pl kerámiaburkolat).

Eltávolítjuk a meglévő plusz burkolatot, egyenletessé tesszük, hogy fogadóképes legyen az új felület fogadására. 

Ez az eljárás mindenhol alkalmazható, akkor is ha nem betoncsiszolásra kerül sor.

SP PerfectFloor™ Superflat

(Magasraktári síkpontos csiszolás a biztonságos anyagmozgatásért)

A felmérést, adategyeztetést követően a targoncagyártó által meghatározott adatok alapján a magasraktári folyosókban a kijelölt targonca-nyomsávokon betoncsiszolási technológiával a padlóban lévő egyenetlenségeket (dombokat, mélyedéseket) kicsiszoljuk és az ezek által generált hullámokat elnyújtjuk. 

A kiegyenlítő mélycsiszolással a padló síkpontosságának kialakítását követően további finomcsiszolással, tömörítéssel, impregnálással, polírozással építjük fel a magasraktári folyosóban lévő csiszolt betonpadlót. A végeredmény egy síkpontos, kemény, könnyen tisztítható, plusz réteg nélküli tartós padlófelület.

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon