Betonjavítás és hézagkitöltés

Betonjavítás

a költséghatékony és eredményes megoldás

A hibás betonfelület teljes körű cseréje masszivitása miatt bonyolult, hosszadalmas és rendkívül költséges munka, így sok esetben érdemes inkább a javítás mellett dönteni. A megfelelő szakértelemmel és minőségi alapanyagokkal történő betonjavításra hosszú évekig nem lesz panasza.

Betonpadló javítása

lépésről lépésre

A sikeres és tartós padlójavításhoz mindenekelőtt beazonosítjuk a hiba kiváltó okát, valamint megkeressük a legideálisabb javítási eljárást. Ezt követően kiválasztjuk az alkalmazandó javítóanyagot, ami megfelel a későbbi igénybevételnek. Ehhez figyelembe vesszük a járműterhelést, annak gyakoriságát és minőségét, a környező hőmérsékletet, a javításra rendelkezésre álló időt, a sérülések szélességét, stb. Következő lépésként előkészítjük a felületet, vagyis gondosan kimunkáljuk a javítási éleket, illetve alaposan kitakarítjuk a hibás részeket.. Végül, a sima padlófelület érdekében, a javítóanyagot a padló szintjénél kissé magasabbra emeljük, hagyjuk megkötni, majd a felület síkjába lecsiszoljuk.

Repedés- és dilatáció javítás

a komolyabb problémák megelőzéséért

A repedések, dilatációs hézagok javítása minden esetben függ azok szélességétől. 3mm-nél keskenyebb repedést, dilatációs házagot alapos tisztítás után speciális ipari minőségű kitöltő anyaggal töltjük ki. Amennyiben szélesebb, sérült, beszakadt dilatációs hézagról van szó, annak javítása,majd a megfelelő hézag kialakítása szükséges. Ezt követően szintén alapos tisztítás után, az előző módszer szerint, feltöltjük a hézagot.

Diletációk javítása során a sérült felület legnagyobb szélessége, sérülése határozza meg, milyen felújítási vagy újravágási módszer lesz a legeredményesebb az újbóli kitöltéshez.

Miért ajánljuk a betonjavítást?

  • Költséghatékony megoldás.
  • Gyorsan kivitelezhető.
  • Tartós hosszú távú végeredményt biztosít.
  • Hibás, régi padló esetén is alkalmazzuk.
  • Elkerülhető a munkagépek rongálódása.
  • Azonnal használatba vehető
  • Minden területen alkalmazható
  • Nincs plusz réteg ami leválhat
Speciálpadló - betoncsiszolás

Érdeklődés beérkezése

Speciálpadló - betoncsiszolás

Telefonos egyeztetés

Speciálpadló - betoncsiszolás

A megrendelő e-mailben küld adatokat /fotók, tervek, stb./

Speciálpadló - betoncsiszolás

Előzetes ajánlat készítése e-mailben küldve

Speciálpadló - betoncsiszolás

Személyes felmérés, nagyobb felület esetén mintafelület készítése

Érdekli a szolgáltatásunk?

Call Now Button