Ne legyen gondja padlójára

Új beruházás előtt áll? Hadd vegyük le Önről a padlókészítés terhét.

Nem csak minőséget nyújtunk, hanem kényelmet is. A tervezéstől egészen a kivitelezésig ránk bízhatja ipari padlóját, mi pedig elkészítjük Önnek az ipari padlók Ferrariját.

Egy új beruházás lebonyolítása sok-sok fejfájással jár...

…legalábbis azoknak, akik önmaguk szeretnének mindent lebonyolítani.

És pontosan ezért fejlesztettük ki az SP PerfectFloor™ Ipari padlókészítést.

Elsősorban ipari padlók készítésével, javításával és karbantartásával foglalkozunk, hogy minél később jusson el egy vállalkozás arra a pontra, hogy teljesen fel kell újítania ipari létesítményének padozatát.

Erre persze csak akkor van szükség, ha már eleve a kivitelezés sem volt megfelelő.

Ezt a több tízmilliós kárt okozhatja egy hiba a tervezési folyamatban (pl.: nem vették figyelembe a környezeti tényezőket a rétegrendek kialakításánál), egy hiba a kivitelezés során (pl.: nem megfelelő a beton alap), de akár a felület hibás megválasztása is (pl.: nem vették figyelembe, hogy milyen szigorú követelmények szerint kell majd tisztán tartani a felületet).

Végülis teljesen mindegy, hogy mi a probléma oka, a lényeg az, hogy a rosszul kivitelezett ipari padló egy ketyegő bomba.

Egy bomba, ami általában a legváratlanabb helyzetekben robban és fájdalmasan belevág a profitba.

Volt olyan is például, amikor egy élelmiszeripari vállalkozásnál egy plusz réteges műgyanta padlómegoldást választottak és 2 év elteltével a plusz réteg felvált és repedések keletkeztek.

A felválások és a repedések mentén a szennyeződések a két réteg közé folytak és nem lehetett a tisztítást, fertőtlenítést maradéktalanul elvégezni. Egy audit során emiatt leértékelték a padlót, így azt gyorsan kellett orvosolni, azért hogy ne kelljen a termelést leállítani.

De az is előfordult már, hogy egy elektronikai üzemben – ahol ESD környezetre van szükség a gyártott alkatrészek miatt – a padló ESD értéke nem volt a határértéken belül, így itt is azonnali beavatkozásra volt szükség, mert a termelést nem lehetett addig folyatatni míg az ESD érték nem lesz a megfelelő tartományban.

És olyan helyre is hívtak minket, ahol a sérült, felvált padló miatt nem tudtak a GPS vezérelt járművek működni és a targoncák, békák is lassabban haladtak, ráadásul a karbantartási költségük is a többszörösére emelkedett az egyenetlen padló miatt.

Új beruházóként Önnek szerencsére még megvan a lehetősége, hogy már a kezdetektől tudatosan építkezzen és kivédje azokat a hibákat, melyekbe az ország 97%-a belefut.

Ha Ön is hosszútávon gondolkozik (legalább 10+ év), akkor mindenképpen extra réteg nélküli padlóra lesz szüksége.

Az SP PerfectFloor ™  technológiával készült padlóknál nincs semmilyen extra réteg, ami idővel fel tudna válni, megkopik, vagy megreped (és a jövőben problémát tudnak okozni).

Annyira biztosak vagyunk a technológiánk tartósságában, hogy 10 év garanciát is vállalunk munkánkra.

Dolgozzon Ön is velünk és…

...kerülje el az általános padlóhibákat

Plusz réteg felállása

Az ipari koptatóréteges-tárcsázott padló esetén a plusz réteg másképp zsugorodik és tágul. Ezért egy állandó feszültség van benne ami a előbb vagy utóbb térképes repedés vagy foltszerű felválásokat eredményez.

Plusz réteg nélküli felületképző technológiánk segítségével az ilyen hibaforrások 100%-ban elkerülhetők.

Tábla szélek letörése

A tábla széleinek letörése nem felelő tervezés és kivitelezés eredménye. 

Hosszú távú tervezéssel, ahol a későbbiekben esetlegesen megnövekedő terhelésekkel is számolunk és ennek függvényében határozzuk meg a rétegrendet, a táblakiosztást az ilyen probléma 100%-ban elkerülhető.

Elsődleges probléma a nem szakember által kiírt, a talaj függvényében meghatározott ágyazat és annak visszaellenőrzött, jóváhagyott kivitelezése.

Táblák süllyedése, táblabillegés

Az előző hibához hasonlóan a nem megfelelő hosszútávú terhelés meghatározása, illetve a nem megfelelő rétegrend hibájából adódó probléma. 

Nagytáblás padlómegoldás esetén a táblasüllyedés, táblabillegés kiküszöbölhető, akkor is ha helyenként a rétegrend nem megfelelő..

Költséges javítással, aláinjektálással, táblák összefeszítésével a probléma orvosolható, de számításokkal és jó kivitelezéssel elkerülhető.

Padló repedés

A padlókban található repedések 2 osztályba sorolhatók:

  • zsugorodásból adódó repedés
  • és statikai, terhelésből adódó teljes keresztmetszetben történő repedés

A zsugorodásból a adódó repedést nem megfelelő receptura választás, nem megfelelő bedolgozás, illetve nem megfelelő utógondozás eredménye.

A teljes keresztmetszetben történő repedés esetén a fenti hibák illetve a terhelés és a rétegrend hibája is fennáll. Ritkább esetben a nem megfelelő dilatációs hézagok kiosztása, kialakítása a felelős.

Költséghatékony megoldás

Mi az az
SP PerfectFloor™ Ipari padlókészítés?

Egy saját fejlesztésű padló kialakítási technológia-csomag, melynek összeállításához a világ legszínvonalasabb technológiáit tanulmányoztuk, és az évtizedes padlójavítási gyakorlatunkat is beépítettük.

Évtizedes tapasztalat

Szakmai tapasztalattal rendelkezünk: Magasan képzett szakembereink hosszú évek óta dolgoznak az ipari padlók területén. Büszkék vagyunk arra, hogy számos sikeres projektet és elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak. Az ipari padlók tervezése és kivitelezése a szakértelmünk alapján történik, hogy minden szempontból megfeleljünk az Ön elvárásainak.

Minőségi anyagok

Minőségi anyagokat használunk: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat alkalmazzuk az ipari padlók létrehozásához. Az ellenálló, időjárás- és vegyszerálló anyagok biztosítják a padló tartósságát és hosszú élettartamát. Emellett figyelembe vesszük az adott iparág és a terhelési követelményeket, hogy a legmegfelelőbb anyagot válasszuk.

Egyedi igények alapján

Testreszabott megoldásokat kínálunk: Tudjuk, hogy minden ipari létesítmény más, és más igényeket támaszt. Ezért minden projektben együttműködünk Önnel, hogy megértsük az Ön konkrét igényeit és kihívásait. Az elkészített ipari padlókat az Ön specifikációi és igényei alapján alakítjuk ki, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk Önnek.

Biztonság

Biztonságot és hatékonyságot garantálunk: Az ipari padlóinkat úgy tervezzük és készítjük el, hogy maximális biztonságot és hatékonyságot biztosítsanak a munkahelyeken. Az alacsony súrlódási tulajdonságok, az antisztatikus védelem és a kiváló minőségű felületkezelés révén minimalizáljuk a baleseti kockázatot és elősegítjük a zavartalan munkavégzést.

Szakértői tanácsadás

Szakértői tanácsadás és támogatás: Nem csak a padló készítésekor vagyunk az Ön oldalán, hanem az egész folyamat során is. Szakértői tanácsokkal és ajánlásokkal segítjük Önt a legjobb döntések meghozatalában. Kérdéseire és aggályaira szakmai válaszokkal és megoldásokkal szolgálunk, hogy biztosan elégedett legyen a végeredménnyel.

Költséghatékonyság

Idő- és költséghatékony megoldások: Tudjuk, hogy Önnek fontos a projekt időben és a költségvetésen belül történő befejezése. Ezért minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy hatékonyan és eredményesen dolgozzunk. Az optimalizált folyamatok, a hatékony munkavégzés és a tapasztalt csapatunk segít a projekt időben történő befejezésében és a költségek minimalizálásában.

Ilyen eredményre képes az SP PerfectFloor ™ megoldásunk

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni...

...a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások.

Rólunk mondták

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

Mi ebben a sorrendben dolgozunk...

1. lépés

Kérjük, hogy a kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot.

1

2. lépés

Technológus kollégánk 48 órán belül keresni fogja egy telefonos egyeztetésre (minden apró részletét ismeri a szakmának). Itt minden felmerülő kérdésre válaszolunk és segítünk eldönteni, hogy érdemes-e az SP PerfectFloor ™ Renew-on gondolkoznia.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után, amennyiben tudunk segíteni kollégánk személyes felmérést végez Önöknél.

3

4. lépés

A felmérést, egyeztetést követően technológus kollégánk egyedi megoldási javaslatot és ajánlatot készít Önnek.

4

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.