SP PerfectFloor™ Padlóhibák javítása

Betonjavítás, repedés és dilatáció kitöltés

a költséghatékony és eredményes megoldás

A hibás betonfelület teljes körű cseréje masszivitása miatt bonyolult, hosszadalmas és rendkívül költséges munka, így sok esetben érdemes inkább a javítás mellett dönteni. A megfelelő szakértelemmel és minőségi alapanyagokkal történő betonjavításra hosszú évekig nem lesz panasza.

lépésről
lépésre

Betonpadló javítása

 

A sikeres és tartós padlójavításhoz mindenekelőtt beazonosítjuk a hiba kiváltó okát, valamint megkeressük a legideálisabb javítási eljárást. 

Ezt követően kiválasztjuk az alkalmazandó javítóanyagot, ami megfelel a későbbi igénybevételnek. Ehhez figyelembe vesszük a járműterhelést, annak gyakoriságát és minőségét, a környező hőmérsékletet, a javításra rendelkezésre álló időt, a sérülések szélességét, stb. 

Következő lépésként előkészítjük a felületet, vagyis gondosan kimunkáljuk a javítási éleket, illetve alaposan kitakarítjuk a hibás részeket. 

Végül, a sima padlófelület érdekében, a javítóanyagot a padló szintjénél kissé magasabbra emeljük, hagyjuk megkötni, majd a felület síkjába lecsiszoljuk.

SP PerfectFloor™ BetonjavításSP PerfectFloor™ Betonjavítás
Előző
Következő

Repedés- és dilatáció javítás

a komolyabb problémák megelőzéséért

A repedések, dilatációs hézagok javítása minden esetben függ azok szélességétől. A 10 mm-nél keskenyebb repedést, dilatációs hézagot alapos tisztítás után speciális ipari minőségű kitöltő anyaggal töltjük ki.

Amennyiben szélesebb, sérült, beszakadt dilatációs hézagról van szó, annak javítása, majd a megfelelő hézag kialakítása szükséges. Ezt követően szintén alapos tisztítás után, az előző módszer szerint, feltöltjük a hézagot.

Diletációk javítása során a sérült felület legnagyobb szélessége, sérülése határozza meg, milyen felújítási vagy újravágási módszer lesz a legeredményesebb az újbóli kitöltéshez.

10 érv a betonjavítás mellett

 • Költséghatékony megoldás.
 • Gyorsan kivitelezhető.
 • Tartós, hosszú távú végeredményt biztosít.
 • Hibás, régi padló esetén is alkalmazzuk.
 • Elkerülhető a munkagépek rongálódása.
 • Azonnal használatba vehető.
 • Minden területen alkalmazható
 • Nincs plusz réteg, ami leválhat.
Speciál Padló Kft. csapata

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

 • Nem. Személy szerint mindenképp nagyon örülök neki, ha az elavult megoldások helyett a betoncsiszolást választja, mert tudom, hogy a leghatékonyabb módszer. Több cég is végez betoncsiszolást, de egyedül mi használjuk a saját magunk által kifejlesztett SP PerfectFloor™ technológiát.
 • Ez nem egy beszállító egy az egyben átvett módszere, hanem egy saját fejlesztésű technológia-csomag. Folyamatosan kutatjuk a világszerte elérhető legfejlettebb technikákat (pl HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex stb.), és ezeknek a legjobb elemeiből állítjuk össze a tökéletes SP PerfectFloor™ eljárást.
 • 3 év alatt lettünk piacvezetők a betoncsiszolás területén kapcsolatok és befektető nélkül. Az egyetlen ‘titkunk’, hogy nagyon komolyan vesszük ügyfeleink padlóját, és úgy dolgozunk rajta, mintha saját magunknak készülne.
 • Nézze meg a díjmentes SP PerfectFloor™ Starter betoncsiszolás során, hogyan dolgozunk és mit lehet kihozni az Ön padlójából:

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

 • Ismerjük és imádjuk a csiszolt padlót (mindenki a cégnél)
 • Úgy szervezzük a munkát, hogy ne legyen (hosszú) leállás a termelésben
 • A világon elérhető legjobb technológiákat használjuk (kint vagyunk a Las Vegas-i World of Concrete-on, a világ legnagyobb betonkiállításán)
 • Tudjuk, hogy nem megy tönkre, ezért is merünk 10 éves garanciát adni

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon