Betonszínezés

Ma már bármilyen betonfelületet (kültéri, beltéri, seprűzött, polírozott, stb.) meg lehet színezni egyszerű betonszínezés technológia segítségével.

Padlószínezést, közlekedő útvonalakat, figyelmeztetéseket vagy logókat készíthetünk. Betonszínezési technológiák esetén a festék nem a kész felületre kerül, hanem a betoncsiszolási eljárások közé van beiktatva. Így a színezőanyag a későbbiekben nem kopik le.

A kész felület pedig betonpolírozással kapja meg végleges megjelenését. Fontos, hogy a színezett betonpadló színtartóssága annak későbbi karbantartásától függ.

Hanyag, nemtörődöm takarítás-karbantartással egy szép színezett padlót is rövid úton tönkre lehet tenni, míg szakszerű karbantartással akár 20 éven át is fenntartható. Ugyanez igaz egy „sima” polírozott betonpadlóra is.

Speciál Padló Kft. csapata

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

  • Nem. Személy szerint mindenképp nagyon örülök neki, ha az elavult megoldások helyett a betoncsiszolást választja, mert tudom, hogy a leghatékonyabb módszer. Több cég is végez betoncsiszolást, de egyedül mi használjuk a saját magunk által kifejlesztett SP PerfectFloor™ technológiát.
  • Ez nem egy beszállító egy az egyben átvett módszere, hanem egy saját fejlesztésű technológia-csomag. Folyamatosan kutatjuk a világszerte elérhető legfejlettebb technikákat (pl HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex stb.), és ezeknek a legjobb elemeiből állítjuk össze a tökéletes SP PerfectFloor™ eljárást.
  • 3 év alatt lettünk piacvezetők a betoncsiszolás területén kapcsolatok és befektető nélkül. Az egyetlen ‘titkunk’, hogy nagyon komolyan vesszük ügyfeleink padlóját, és úgy dolgozunk rajta, mintha saját magunknak készülne.
  • Nézze meg a díjmentes SP PerfectFloor™ Starter betoncsiszolás során, hogyan dolgozunk és mit lehet kihozni az Ön padlójából:

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

  • Ismerjük és imádjuk a csiszolt padlót (mindenki a cégnél)
  • Úgy szervezzük a munkát, hogy ne legyen (hosszú) leállás a termelésben
  • A világon elérhető legjobb technológiákat használjuk (kint vagyunk a Las Vegas-i World of Concrete-on, a világ legnagyobb betonkiállításán)
  • Tudjuk, hogy nem megy tönkre, ezért is merünk 10 éves garanciát adni

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon