SP PerfectCare™-tiszítás-karbantartás

Professzionális takarítás és karbantartás!

Speciális gyémánt tisztítópad-del és tiszta vízzel ragyogó eredmény minden nap!

Egy forradalmi tisztítórendszert használunk, melyet billiónyi mikroszkopikus gyémánttal “töltött” tisztítópad-ek alkotnak. Vegyszerek helyett ezek az apróságok mechanikus módon tisztítják és polírozzák fel a padlót.

tisztítás
karbantartás

A csiszolt betonpadló készítése

Az általunk használt speciális gyémánt pad-ek a legtöbb közönséges padlón használhatók: terrazzo, kerámia lapok, linóleum, vinil/műanyag, természetes kő és beton. Teljesen átalakít minden unalmas, kopott padlót, tiszta, fényes és ragyogóan felpolírozott padlóvá.

Az eljárás egyedülálló előnyeit nem csak a takarítási vállalkozó, hanem a padló tulajdonosa is élvezheti, mivel az eljáráshoz csak a gyémánt pad-ekre és vízre van szükség. Valóban egyedülálló tisztítási, polírozási hatékonyságán túl, még környezetbarát is.

Megjegyzés:

Kérjük vegye figyelembe, hogy ezt az eljárást napi rendszerességű tisztításra tervezték és nem régi, kopott padlók felhozó felújítására. Ez utóbbi esetben is megállja a helyét, azonban ekkor az átlagos igénybevételtől eltérően több gyémántpad-re lesz szükség, ill. azok élettartama a felújítás során kevésbé lesz tartós.


Megfiatalítjuk az öreg padlókat

A Speciál Padló tökéletes megoldást kínál a kőpadlók felújítására. Egy speciális technológiával új életet viszünk a lelakott, erősen megkopott természetes kő és terrazzo padlókba. Könnyű alkalmazás és környezetbarát technológia jellemzi, ez a rendszer csupán víz és egy rendes takarítógép segítségével kínál Önnek vegyszer, folt, karc és narancsbőrmentes ragyogóan tiszta, polírozott padlófelületet.

A gyémántpad előnyei

A gyémántpad-ek kihozzák az Ön padlójának legjobb tulajdonságait, melyek talán nem is láthatóak az adott pillanatban. Az elért eredmények lélegzetelállítóak! 

Ez egy egyedülálló eljárás, amely szükségtelenné teszi az időszakos nagytakarításokat, sem polírozóanyagra, sem padlóviaszra* nem lesz többé szüksége! A titok a billiónyi mikroszkopikus gyémánt mechanikus tisztítóerejében rejlik.

Betoncsiszolással időt és pénzt takaríthat meg

Gyorsabb, könnyebb és olcsóbb takarítás

A gyémántpad bármilyen változtatás vagy különleges berendezés beszerzése nélkül használható bármilyen típusú padlón. Ez, kombinálva az időszakos nagytakarítások elhagyásával és a hosszabb élettartamú pad-ekkel*, jelentős költségcsökkenést és időmegtakarítást eredményez.

A gyémántpad-ek költséghatékonyságát növeli, hogy nem kell hozzájuk vegyszer**, szemben a hagyományos takarítási metódusokkal. A rendszerrel a padlótulajdonos egy tisztább padlót kap, magasabb fénnyel. A takarítás kivitelezője szebb eredményt produkál kevesebb idő alatt.

* Optimális körülmények között, legalább 25 000 m2-re elég
** Ha a padló rossz állapotban van, adjon egy kis adag kondicionálót a vízhez. Padlófelújítás során szintén javasolt a kondicionáló alkalmazása.

Fenntartható környezet

Környezetbarát tisztítás, csak víz kell hozzá!

A környezetbarát tisztítási módszer választása mindenkinek és mindenképpen előnyös. A módszer a hagyományosan vegyszerek alkalmazására épülő, kémiai tisztítás egyetlen teljesen környezetbarát alternatívája. Ugyanakkor olyan hatékony, hogy az eredmény egy padlóviasz és polírozozás nélkül is tiszta és higiénikus padló lesz. Válassza a környezetbarát koncepciót a padlók napi karbantartásához.

Csökkentett vegyszerhasználat – csak vízre van szükség a napi tisztításhoz*

Nincs szükség padlóviaszra, polírozásra és időszakos nagytakarításra

*Ha a padló rossz állapotban van, adjon egy kis kondicionálót a vízhez. A padló felújításához szintén javasolt a kondicionáló alkalmazása.

SP PerfectCare™
SP PerfectCare™

Ugyanaz a rutin, jobb eredményekkel!

Ennél a rendszernél csak vízre van szükség a tisztításhoz. Szárazon törölje fal a padlót, válassza ki a megfelelő gyémántpad-et, adjon hozzá vizet, és indítsa be a padlósúroló gépet. Mindössze ennyit kell tennie a tökéletes felületért.

A gyémántpad-ek minden géptípusra felszerelhetők és többféle méretben állnak rendelkezésre.

A gyémántpad felváltja a szokásos pad-eket és vegyszereket. A megszokott tisztítási rutin marad ugyanaz, csak az eredmény lesz egészen más.
Hatékony eljárás, amellyel időt takaríthat meg. Ezzel a módszerrel egyetlen tisztítási ciklus elegendő (mintegy 20 menet), még a leginkább igénybevett felületeknél is, hogy látványos eredményeket érjen el.

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelés*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.