Speciál Padló Kft. csapata

Magyarország piacvezető betoncsiszoló cége

 • Imádjuk a csiszolt padlót
 • Saját fejlesztésű eljárásunkhoz a világ legfejlettebb technológiáit ötvözzük
 • Hazánk majdnem minden pontján van ügyfelünk
 • Vezető multicégeknek és növekvő magánvállalkozásoknak dolgozunk
 • Sok időt és pénzt fektetünk csapatunk kiválasztásába és fejlesztésébe
 • Komoly projektmenedzsment rendszerrel dolgozunk, hogy időre kész legyünk

Első kézből Las Vegasból

a világ legnagyobb betonos szakkiállításáról

A Speciál Padló egyedüli magyar cégként ott volt a World of Concrete-on, a világ legnagyobb betonos szakmai kiállításán. 45 éve rendezik meg Las Vegasban, 700.000 m2-en 60.000 látogató gyűlik össze. 

Első kézből, mindenkinél előbb ismerjük meg az új lehetőségeket, kutatási eredményeket, és exkluzív kapcsolatokat szerzünk az ismertebb cégektől kezdve a kisebb specialistákig.

Videó lejátszása

Nekik már örökké tart a csiszolt padlójuk

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

rólunk
mondták

Ügyfeleink szívmelengető visszajelzései

“A Speciál Padló nagyban megkönnyítette a döntést, hiszen felajánlottak egy ingyenes kiszállást/tesztet, amely során egy valós eredményt bemutatva bizonyították rátermettségüket a feladatra. Az árajánlatkérés, munkafelmérés és időpont egyeztetés kapcsán rendkívül gyorsan és rugalmasan jártak el. Ami pedig a kivitelezést érinti: a munkát végző kollégák kimondottan jól tudtak alkalmazkodni az esetleges változásokhoz. Proaktívan, segítőkészen álltak a feladat elé, melynek köszönhetően a feladat problémamentesen teljesült. Köszönöm a munkájukat!“

Lokody István | HBPO Automotive Hungária Kft.

“A Speciál Padló Kft. által végzett szolgáltatás minőségével – egészen az ajánlatadástól a felmerült nehézségek kezelésén keresztül a teljesítésig – maximálisan meg voltunk elégedve. Mind a vezetői-, mind a tényleges munkát végző csapat hozzáállása és rugalmassága példaértékű volt.”

Szabó Mónika | Halas Tűzvédelem Kft.

“Több évtizedes mezőgazdasági tapasztalataim alapján a betoncsiszolási technológiával készített betonpadló a legmegfelelőbb megoldás a mezőgazdaságban használt szerelőműhelyek és terménytárolók számára.“

Dominkó Zsolt | Try-béta Kft.

“A Speciál Padló csapata készítette el a dorozsmai telephelyükön lévő 80m2-es irodánk betonpadozatát HTC Superfloor technológiával. Az eredeti padló egy 10 éves, repedezett, porló egyenletlen felület volt. Az igényünk egy könnyen takarítható, sík egyenletes, fényes felületű, igényes betonpadló volt. A Speciál Padló csapata tökéletes munkát végzett, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! Köszönjük a munkájukat, mindenkinek ajánlom Őket!“

Medgyes Attila | Ati Dekor Kft.

“A Tv2 Mokkakert elnevezésű projekthez igényeltük a Speciál Padló Kft. segítségét. Az eredeti koncepcióban öntött műgyanta fedés szerepelt volna a kamera-utakon, de ezek elkészítése nem volt lehetséges az időjárás miatt. A kész betonfelületek eredetileg így nem csiszoláshoz készültek, ami további nehézséget jelentett, illetve az időjárás 2014 nyarán gyakorlatilag lehetetlenné tette, hogy egy teljesen kiszáradt felülettel dolgozhassanak. A nehézségek ellenére tökéletes…“

Nagy Csanád | Kisvakond-Park Kft.

“Az Axiál KFT. bajai telephelyén egy szerelőcsarnok felújításakor kerestük fel a Speciál Padló KFT.-t, azzal a kéréssel, hogy a csarnokban lévő 10 éves, rossz állapotban lévő, nehezen takarítható, egyenletlen felületű betonpadlóval kapcsolatban javasoljanak egy költséghatékony, tartós padló-megoldást. A Speciál Padló KFT. által alkalmazott betoncsiszolási technológiát választottuk, amelynek köszönhetően egy tökéletes betonpadló-felületet kaptunk, amely megoldotta az eddigi problémáinkat. Köszönjük a gyors,…“

Umenhoffer Ferenc | Axiál Kft.

“Több éves bosszankodás és számos auditon kifogásolt padlófelület problémánk végre megoldódott, amiért külön köszönetet kell mondanom a Speciál Padló ügyvezetőjének, Hegedűs Csabának. Már az első telefonhívásom alkalmával korrekt tájékoztatást kaptam, hogy mitől másabb a csiszolt padlófelület minősége a műgyantáshoz képest. Ez a próbacsiszolás alkalmával valóban be is igazolódott, így teljes bizalommal rendeltem meg a felújítást. Rendkívül segítőkész, színpatikus a CSAPAT, nagy gonddal és odafigyeléssel…“

Nagy István | Eispro Kft.

Kollégáink

Speciál Padló Kft. - Máté Melinda

Máté Melinda

Irodavezető

Speciál Padló Kft. - Lukács Péter

Lukács Péter

Értékesítési vezető

Speciál Padló Kft. - Hegedűs Csaba

Hegedűs Csaba

Ügyvezető igazgató

Gépparkunk

HTC 950RX csiszológép – Nagy területekhez, rádiós távvezérléssel

Önjáró, távirányítható, brutális. Nagy területek csiszolására tökéletes padlócsiszoló gép.

A rádió-távirányítás jelentősen leegyszerűsíti a munkát és kiterjeszti az egy műszak alatt kicsiszolható felületet. A padlócsiszolás maga is hatékonyabbá válik, mivel a távirányítás során a kábeleket el lehet igazítani, és a porszívót üzem közben, leállás nélkül lehet üríteni. Másik előny a könnyű le és felrakás a szállítás során, mivel a gép rendelkezik beépített akkumulátoros meghajtással.

Egyértelmű választás nagy területek csiszolásához. Rádió-távvezérléssel irányítható, önjáró!

HTC 800 RX

A HTC 800 RX ugyanazt a jól bevált, megbízható technológiát használja, mint nagytestvére a HTC 950 RX, és hasonlóan magas felszereltséggel is bír, vagyis rendelkezik akkumulátoros meghajtással és mankókerékkel, melyek nagyban megkönnyítik szállításukat.

A HTC 800 RX is a 950 RX nagyteljesítményű, rendkívül erős csiszolómotorjával van felszerelve, viszont keskenyebb méreténél fogva (860mm) befér minden standard ajtón.

HTC Duratiq RX8

A HTC Duratiq a jövőt testesíti meg teljesen újszerű, zseniális, digitális kontroll paneljével – melynek neve HMI (human/machine interface – ember és gép közti érintkezési felület) – és nagyon okos távirányítójával.

A két eszköz egysége biztosítja a maximális kontrollt és pontosságot amire csak szükség lehet, hogy kihozd a gépből a maximális teljesítőképességet.

A HMI segítségével a Duratiq könnyen kezelhető, beállítható, még a kezdő gépkezelők számára is. Nem mindegy, hogy az ember műszerfallal vagy a nélkül vezet egy autót.

HTC 80iD

A HTC 80iD 15%-kal fogja megnövelni a csiszolási teljesítményt egy hagyományos ipari porelszívó berendezéssel szemben. A HTC 80iD egy hatalmas teljesítményű porszívó amibe beépítettek egy kihajtható, nagy hatásfokú előleválasztót.

Az előleválasztó a por 95%-át megszűri és külön porzsákba gyűjti, ezáltal a zokni filterek hatékonyságát és élettartamát rendkívüli módon megnöveli.

A légáramlás irányát váltó szelepnek köszönhetően a HTC 80iD porzsákcsere közben is szünetmentesen működik. Az opcionálisan rendelhető távirányító pedig a porszívó ki és bekapcsolását gyorsítja meg.

HTC 270 EG

Nem túlzás, az első, szélcsiszolásra igazán jól használható csiszológép. A piacon megtalálható szélcsiszolókkal a csiszolást gyakran időigényesnek és megerőltetőnek érezhették.

De ez már a múlté! A HTC-nél a használhatóság, gazdaságosság és kézreállóság mindig is a fejlesztések középpontjában álltak. Nem volt ez másképpen a HTC 270 EG esetében sem.

A gép kifinomult, mégis könnyen használható és sok olyan funkcióval rendelkezik, amely által a szélcsiszolás gyorsabb, kényelmesebb és eredményesebb, mint valaha.

HTC GL 270

A HTC Greyline™ 270 egy egytárcsás csiszológép, melyet könnyedén szállíthat bárhova és mellyel elér szinte bármely szűk, lehetetlen helyre. A speciális kiegészítő készlettel az egyfázisú csiszológépet percek alatt átalakíthatja egy hatékony szélcsiszolóvá. A gép szétszedhető és ezáltal könnyen szállítható.

HTC GL 400

A HTC Greyline™ 400 egy egytárcsás, háromfázisú csiszológép hihetetlen bontó-felfejtő hatékonysággal. Tökéletes választás padlóburkolatok eltávolításához, öntött dilatációkhoz és a beton öntési hibáinak eltüntetéséhez. A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető.

HTC 25D

 
Speciál Padló Kft. csapata

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

 • Nem. Személy szerint mindenképp nagyon örülök neki, ha az elavult megoldások helyett a betoncsiszolást választja, mert tudom, hogy a leghatékonyabb módszer. Több cég is végez betoncsiszolást, de egyedül mi használjuk a saját magunk által kifejlesztett SP PerfectFloor™ technológiát.
 • Ez nem egy beszállító egy az egyben átvett módszere, hanem egy saját fejlesztésű technológia-csomag. Folyamatosan kutatjuk a világszerte elérhető legfejlettebb technikákat (pl HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex stb.), és ezeknek a legjobb elemeiből állítjuk össze a tökéletes SP PerfectFloor™ eljárást.
 • 3 év alatt lettünk piacvezetők a betoncsiszolás területén kapcsolatok és befektető nélkül. Az egyetlen ‘titkunk’, hogy nagyon komolyan vesszük ügyfeleink padlóját, és úgy dolgozunk rajta, mintha saját magunknak készülne.
 • Nézze meg a díjmentes SP PerfectFloor™ Starter betoncsiszolás során, hogyan dolgozunk és mit lehet kihozni az Ön padlójából:

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

 • Ismerjük és imádjuk a csiszolt padlót (mindenki a cégnél)
 • Úgy szervezzük a munkát, hogy ne legyen (hosszú) leállás a termelésben
 • A világon elérhető legjobb technológiákat használjuk (kint vagyunk a Las Vegas-i World of Concrete-on, a világ legnagyobb betonkiállításán)
 • Tudjuk, hogy nem megy tönkre, ezért is merünk 10 éves garanciát adni

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon