Ancsin Gábor Mol-Pick Szeged kézilabda játékos garázsának Betoncsiszolása

Ancsin Gábor Mol-Pick Szeged kézilabda játékos garázsának Betoncsiszolása

projekt
adatai

projekt
leírása

Nagy megtiszteltetésünkre felkérést kaptunk Ancsin Gábortól, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabda csapatának játékosától. A Speciál Padló csapata nagy lelkesedéssel, izgalommal várta az előtte álló feladatot, mivel nagy rajongói, szurkolói vagyunk a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának és kedvenc játékosunknak Gábornak.

Helyszíni felmérést követően igen elkeseredtünk, mivel a garázs meglévő beton-padlófelület igen rossz minőségű volt, és igen csekély esélyt láttunk arra, hogy betoncsiszolási technológiával egy tartós, tökéletes padlót tudunk készíteni. A beton-padló nagyon puha, porzó, egyenletlen, takaríthatatlan volt. A nehézségek ellenére úgy döntöttünk, hogy nem adjuk fel ilyen könnyen a “meccset” és elkészítjük Gábornak a tökéletes csiszolt-betonpadlót.

A padlót csiszolás előtt pár nappal egy speciális impregnáló szerrel kezeltük, egy betonkeményítő szerrel, aminek hatására a beton szerkezete keményebb, tömörebb lesz, így elkezdhetjük majd a csiszolást. A csiszolás során minden tudásunkat, lehetőségeinket kiaknázva nagy küzdelem árán sikerült elkészíteni a tökéletes csiszolt betonpadlót aminek Gábor és a Speciál Padló csapata is nagyon örült. Gábortól a pályán és az életben látható elszántságot, kitartást alkalmazva nekünk is sikerült elérni egy olyan teljesítményt ami elképzelhetetlennek tűnt.Köszönjük a lehetőséget és a bizalmat Gábornak, és sok sikert kívánunk a magánéletben és a sportban egyaránt.

Hajrá Ancsin Gábor!

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.