Fehér Mapei Ultratop önterülő padló

Fehér Mapei Ultratop önterülő padló

projekt
adatai

projekt
leírása

A jól megérdemelt nyári-pihenés előtt egy magas színvonalú, esztétikus, modern stílusú beltéri csiszolt-padlót elkészítése volt a feladatunk.

Egy szegedi magánház tulajdonosa keresett fel miket, egy modern, minimál stílushoz igazodó padló volt az igénye. A már meglévő aljzatbeton felmérése után megállapítottuk, hogy az nem felel meg egy beltéri csiszolt-betonpadló elkészítéséhez szükséges műszaki és egyéb paraméterekkel, így annak csiszolását kizártuk a lehetőségek közül. Itt jegyezném meg, amennyiben csiszolt betonpadlót szeretnénk és a betonozási szakasz előtt vagyunk, érdemes a Speciál Padló szakembereivel egyeztetni a készülő beton összetételével és annak bedolgozásával kapcsolatban.

Egy jó minőségű, jól bedolgozott betonpadló csiszolásának költsége alacsonyabb és a várható végeredmény is tökéletesebb, nem beszélve arról, hogy ekkor még lehetőségünk van a padló megjelenésének az egyedi igényekhez való igazítására (Cementpép: árnyalata, színe Kavicsszerkezet: fajtája, mérete, színe, eloszlása). Amennyiben a betonpadló már elkészült és nem alkalmas beltéri csiszolt-betonpadlónak, vagy a rábetonozás nem lehetséges, akkor a Mapei által forgalmazott több színben kapható Ultratop önterülő cementaljzatot alkalmazzuk.  

Az önterülő padlót többféle színben, mintázattal eltudjuk készíteni.Az alábbi videóban részletesen megmutatjuk, hogy készül el a fehér Mapei Ultratop padló.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.