Garázs - Betoncsiszolás

Garázs – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

Nagy örömmel fogadtuk Balogh Richárd budapesti lakos megkeresését. Richárd azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy családi-házuk garázspadlóját szeretné egy tartós, könnyen tisztán-tartható, gépjármű tárolás céljára alkalmas technológiával kialakítani.

Eddigi használat során a betonpadló porzott, és nem lehetett tisztán-tartani, ráadásul ebben a formában a gépjármű által behordott víz, hólé, olaj is könnyedén beszivárgott a betonba károsítva azt. Több éves tapasztalatunk, és ezen idő alatt látott garázs padlómegoldások alapján ismételten a HTC Superfloor betonpadló csiszolási technológia bizonyult a legtartósabb, legköltséghatékonyabb megoldásnak a műgyantával, kerámia-járólappal, betonfestékkel, stb. ellátott padlófelületekkel szemben.

Az egyik lényeges, sőt legalapvetőbb tulajdonság ami a legtartósabb megoldássá teszi a csiszolt betonpadlót az, hogy nem teszünk a meglévő betonfelületre semmilyen plusz réteget ami leválhatna, megrepedhetne és fugák sem keletkeznek amikben a szennyeződés megtapadhat. Tehát a meglévő betonfelületből minimálisan 3-5mm-t több lépésben lecsiszolva, polírozva, impregnálva kapunk egy olyan kemény, tartós, könnyen tisztítható felületet amely, ipari igénybevételek estén is megőrzi állapotát.

Ezen egyeztetéseink alapján a Speciál Padló csapata elkészítette Richárdnak a csiszolt HTC Superfloor betonpadlót.

Köszönjük neki a bizalmat!

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.