Oktatóterem csiszolt - Betoncsiszolás

Oktatóterem csiszolt – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

A bajai Axiál Kft. építészmérnöke Umenhoffer Ferenc keresett meg minket. Az Axiál Kft. bajai telephelyén lévő oktatóterem felújítása során merült fel az a kérdés, hogy a meglévő, régi, rossz állapotú betonpadlót milyen technikai megoldással lehetne rendbe-hozni.

Az oktatóteremben az Axiál Kft. vásárlóinak, dolgozóinak tartanak oktatást, műszaki továbbképzést. A padlóval szembeni követelményük ennek fényében az volt, hogy egy sima, könnyen takarítható, pormentes, tartós felületett alakítsunk ki, ami a nagyobb tömegű, több tonnás gépek terhelésének is ellenáll, mivel az oktatások során az aktuális munkagépekkel beállnak a terembe.

A legjobb padlómegoldásnak ismét a HTC Superfloor Betoncsiszolási technológia bizonyult, anális inkább mivel a bajai telephely egyik szerelőcsarnoka felújítása során már évekkel ezelőtt alkalmaztuk a betoncsiszolási technológiát, és ez a padlómegoldás hosszú távon bizonyította a tőle elvárt minőséget. Ennek tükrében készítettük el az oktatóterembe a HTC Superfloor csiszolt betonpadlót. A megévő betonpadlóban sérülések, vas dübelek voltak, amiket eltávolítás, megfelelő anyagokkal, megfelelő technológiákkal kijavítottunk, majd több lépésben felcsiszoltuk, impregnáltuk a padlót.

A végeredmény magáért beszél, a megrendelők is nagyon elégedettek voltak. Reméljük, hogy a teremben oktatáson részvevő szakemberek is nagy elégedettséggel használják a HTC Superfloor padlót, és segíti, megkönnyít a munkájukat.

Köszönjük a bizalmat!

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.