Pécs Mecsekérc Zrt. Műhely - Betoncsiszolás

Pécs Mecsekérc Zrt. Műhely – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

Pécsről a Mecsekérc Zrt.-től kaptuk egy megkeresést, mivel a tulajdonukban lévő egyik szerelőműhelyük teljes felújításon esik át és ennek részeként a meglévő cca.: 60-as években készített betonpadlót is szeretnék felújítani.

A helyszíni felmérést követően megállapítottuk, hogy egy igen rossz állapotban lévő, helyenként olajjal szennyezett, mélyebb sérülésekkel teli, porzó, ebben a formájában használhatatlan felülettel állunk szemben. A csiszolási fázisokat megelőzően egy úgynevezett síkmarási technológiát alkalmaztunk, aminek eredményeként a betonpadlóban lévő foltszerűm kiválások, egyenetlenségek eltűntek, illetve így egy sokkal keményebb, egyenletesebb felületen kezdhettük meg a csiszolási fázisokat.

A mélyebb (cca.: 5-10cm) hibákat speciális gyorsan szilárduló javítóanyaggal javítottuk ki, míg a többi apróbb kiválást, porozitást a már megszokott tömítési technológiával orvosoltuk. A betonpadlót a csiszolási fázisok közben a megszokott mennyiség többszörösével láttuk el folyékony impregnálószerekkel (Betonkeményítő-Betontömörítő), amelyeknek hatására egy kiváló, kemény, sima, könnyen takarítható, tömör csiszolt-betonpadlót kaptunk.

A megrendelő nagy elégedettséggel nyugtázta az eredményt, és a Speciál Padló Kft. csapata is büszkén örült a tökéletes végeredménynek.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.