Veszprém Autószerelő Műhely - Betoncsiszolás

Veszprém Autószerelő Műhely – Betoncsiszolás

projekt
adatai

projekt
leírása

Következő állomásunk Veszprém. A Sebestyén-Nagy Kft. ügyvezetője Sebestyén Lóránd keresett fel minket, hogy a teljes felújításon átesett műhelyének meglévő betonpadozatát is felszeretné újítani. A meglévő betonpadozat egy normál átlagos cca.: C16-C20-as nyomószilárdságú, vegyes táblákból álló, puha egyenletlen felület volt.

A 200m2-es helységben volt még két emelőakna ami frissen lett beépítve, bebetonozva. Így volt egy igen vegyes betonokból elkészült felületünk, amiből egy tökéletes, kemény, takarítható, tarós, csiszolt-betonpadlót kellett létrehozni. A feladatot az aknák kerülgetése és a vegyes minőségű, állapotú betonfelületek nehezítették, mivel a különböző minőségű, állapotú felületeket más-más technológiákkal, csiszolószerszámokkal, és különféle impregnáló anyagokkal kell kivitelezni.

A kombinált feladatok, és kivitelezés ellenére sikerült egy tökéletes csiszolt-betonpadló felületet létrehozni, ami a fontos műszaki funkciók mellett igazán esztétikusra sikerült.

Köszönjük a bizalmat!

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.