Videoton - Betoncsiszolás ESD vezetőképes csiszolt betonpadló

Videoton – Betoncsiszolás ESD vezetőképes csiszolt betonpadló

projekt
adatai

  • Megrendelő: Szatmári Ferenc - Penta Kft.
  • Probléma oka: Új csarnok ESD vezetőképes padló volt az igény
  • Alkalmazott eljárás: HTC Superfloor ESD Gold
  • Alkalmazási terület: Elektronikai ipar
  • Felület mérete: 13600
  • Kivitelezés helye: Székesfehérvár
  • Kivitelezés időtartama: 3 hónap

projekt
leírása

Szatmári Ferenc a Penta Kft. tulajdonosa keresett meg minket, egy új nagyszabású projekt kapcsán. Székesfehérváron a Videoton területén további bővítés miatt egy új gyártócsarnok kivitelezését indította el. A feladat egy új tökéletes minőségő, tartós, állandó értékeket biztosító ESD vezetőképes padlómegoldás kivitelezése volt.

A meglévő gyártócsarnokokban már meglévő ESD műgyanta és PVC padlómegoldások, sem ESD, sem mechanikai ellenálóságban nem tudtak hosszú távon bizonyítani, folyamatos felújítások, foltozgatások ellenére sem. A tulajdonos egy tökéletes megoldást keresett, és hosszas egyeztetés, meglévő ESD csiszolt területek megtekintését követően számára is bizonyítottuk a technológiánk tartósságát minden területen.

A kivitelezés 2017 júniusában kezdődött a betonpadló kivitelezési munkáival, ahol a Speciál Padló Kft. szakemberei lépésről-lépésre nyomon-követték, segítették az előmunkálatokat, a tökéletes végeredmény elérése érdekében. A betonpadló-kivitelezést követően elkezdődött a betoncsiszolási munka, amit több lépésben, több szakaszban készítettünk el, úgy hogy közben igyekeztünk segíteni a velünk együtt dolgozó szakiparok munkáját is.

Végeredményként sikerült egy európai viszonylatban nagy méretű, új beruházáson HTC Superfloor ESD Gold tipusú padlót elkészíteni, a megadott határidőre.

Köszönjük a lehetőséget, és a bizalmat!

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés