Villeroy & Boch Hódmezővásárhely - Betoncsiszolás referencia

Villeroy & Boch Hódmezővásárhely – Betoncsiszolás ›› VIDEÓ

projekt
adatai

projekt
leírása

A hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft.-től kaptunk egy felkérést, hogy a gyártócsarnokukban lévő, vegyes, szennyezett, porzó, egyáltalán nem tisztán-tartható, igen rossz állapotban lévő betonpadló felületek helyreállítására tudunk e megoldást nyújtani.

Első körben történt szemrevételezés alapján úgy ítéltük meg, hogy a HTC Superfloor™ betoncsiszolási technológia segítségével helyreállítható a régi betonpadló állapota, és az ottani elvárásoknak is maradéktalanul, hosszú távon megfelel majd.

Második lépésként elvégeztünk egy mintacsiszolást, ahol a meglévő betonpadló a legrosszabb állapotban volt, így előre meghatározhattuk a maximálisan szükséges elvégzendő betoncsiszolási lépéseket, kézzelfoghatóvá vált a megrendelő számára a végleges csiszolt betonfelület, illetve pontosan meghatározhatóvá vált a beruházás költsége.

A mintacsiszolás remekül sikerült, a megrendelő is nagyon elégedett volt az eredménnyel. További egyeztetések után a meghatározott ütemben elkezdtük a munkálatokat. Fontos volt a pontosan betartott ütemterv, mivel a folyamatosan müködő termelés megzavarása nélkül kellett végeznünk a betoncsiszolást.

A területen vegyes minőségű betonpadló volt, amiket más-más technológiai sorrenddel kellett csiszolnunk a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Bizonyos területeken 2-3 cm vastagságú, a betonpadló szintje alá mart felületre kialakított műgyantaréteg is volt, ami több helyen felvált, repedezett, sérült volt.

Ezeket a részeket kivéstük, a betonfelületet sík-martuk, majd alapozást követően egy speciális Terrazzo padlóréteggel alakítottuk ki. A speciális megoldásra azért volt szükség mivel a 2-3 cm-es magaságban, gyorsan szilárduló, tartósan kialakítható padlómegoldásra igen kevés anyag ad lehetőséget.

Morfico Terrazzo zsákos anyaga vegyes kavicsfrakcióval keverve, normál hőmérsékleten 12 óra múlva csiszolható, használatba vehető, tökéletes padlómegoldást eredményezett.

Villeroy & Boch mint megrendelő nagyon elégedett volt a betoncsiszolás, betonjavítás eredményével, így a további rossz állapotban lévő betonfelületeinek felújításakor is a Speciál Padló Kft.-t és a HTC Superfloor™ padlómegoldást fogja választani.

kérjen
ajánlatot

Adja meg az alábbi űrlapon azokat az alap adatokat, amelyek szükségesek számunkra egy megközelítő árajánlat adásához:

Ajánlat kérés

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.