Betoncsiszolás-felületképzés

SP PerfectFloor™ technológiával csiszolt padló örökre szól

A betoncsiszolás egy innovatív betonhelyreállítási, kozmetikai és legfőképp burkolást helyettesítő eljárás. A folyton változó burkolóanyagok világában a betoncsiszolás a két legrégebben használt anyagot ötvözi: a gyémántot és a cementet.

Tökéletes
technológia

Mi az az SP PerfectFloor™?

Egy saját fejlesztésű betoncsiszoló  technológia-csomag, melynek összeállításához a világ legszínvonalasabb technológiáit tanulmányoztuk  (pl.: HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex, Lavina), ezek elemeinek felhasználásával fejlesztettünk ki egy olyan betoncsiszoló megoldás, amely:
Mutatjuk

Hogyan készül?

Az SP Perfect Floor ™  technológia működése egyszerűségében rejlik. A lényeg, hogy a betonozás során a beton tetején kialakult réteget, a cementpépet távolítjuk el, méghozzá gyémántcsiszolással. Ez a réteg ugyanis gyenge és könnyen törik. Ezután már a beton kemény kővázához jutunk el, melynek csiszolásához finomabb szerszámok kellenek.

A csiszolási és polírozási fázisok között a javítás, tömörítés, impregnálás történik. Végeredményként egy plusz réteg NÉLKÜLI padlót kapunk, amely rendkívül erős és szilárd, kemény és tartós, könnyen takarítható és esztétikus. előnyök

Mi az SP PerfectFloor™ legnagyobb előnye?

Plusz réteg hozzáadása nélkül működik. - Ez a padló tényleg örökre szól

Ennek az az előnye, hogy nem fog leválni a felső réteg, nem fog felkopni, felrepedni. Mert a pluszréteges padlók esetében az eltérő tulajdonságokkal rendelkező rétegek külső hatások következményeképp egymásnak feszülnek, a felső réteg így válik le. Ezért a plusz réteges padló tulajdonképpen ketyegő bomba. Ezt a folyamatos állagromlást, az azzal, illetve annak megoldásával járó termeléskiesést is megelőzhetjük, ha eleve strapabíró és plusz réteg nélküli padlót választunk.

A beton javításakor nem kell leállítania a termelést- Padlófelújítás bevételkiesés nélkül

Annyira gyorsan és átgondoltan, megtervezetten visszük véghez a beton feljavítását, hogy az SP PerfectFloor™ alkalmazása során tőlünk néhány méterre ugyanúgy folytatódhat a munka. Szakaszosan is végezhető, pormentes megoldásról van szó, tehát tudunk alkalmazkodni a termelés ütemezéséhez. Akár folytatódhat is a termelés a felújítással párhuzamosan, tőlünk 1-2 méterre.

Ha ennek utánaszámol, akkor rájön, hogy ezzel a technológiával tulajdonképpen pénzt kap ajándékba. Ha van egy felrepedt, esetleg levált, vagy lyukacsos padlója, amely épp a jelen pillanatban is lassítja a termelést, sőt, balesetveszélyes, és nehezen tisztítható, tehát nem higiénikus, akkor folyamatosan ketyeg a bomba: egyszer meg kell lépni a padlófelújítást, amely az üzem//raktár/csarnok lezárásával, a munka leállásával jár. kivéve, ha a PerfectFloor™ technológiát választja, melynek nem csak a megvalósítása nem fáj, de garantáljuk, hogy az extra szilárd betonkőváz padló nem fog felkopni. Nem fog tönkremenni a szállított áru, nem folyik be semmi a padlórepedések közé, nem fog többé a padló miatt lassulni a termelés.

A betoncsiszolt padló a legellenállóbb megoldás

Garantáltan nem fog sérülni a padló. Miért? Mert a beton legfelsőbb, cementpép rétegét lecsiszoljuk, és a szilárd betonkővázhoz jutunk. Közvetlenül ezzel a betonkővázzal fog érintkezni, amelyet mi még speciálisan kezelünk is. Ennél ellenállóbb padló nincs. Nem fog többé megakadni a gyártás, a termelés, a raktározás. Nem kell többé a padlóval foglalkoznia, foglalkozhat nagyobb dolgokkal.

Gyorsan dolgozunk

 450 m2 / napi csiszolási kapacitás, akár hétvégi és éjszakai munkavégzés mellett. Amennyiben lehetőség van rá egyszerre több csapattal is felvonulunk egyszerre.

Az SP PerfectFloor™ padló kiváló alternatíva burkolat helyett is

Szilárdsága garantálja, hogy teljesen egyenletes marad a betonpadló. Nem lesznek sérülések és felkopások. Szállító eszközöknek egyenletes, akadásmentes felületet fog biztosítani.

Ráadásul bármilyen burkolatot, tökéletesen helyettesít, esztétikai szempontból is. A fényesre csiszolt betonpadló márványhatású, esztétikus felület. Még reprenzentatív célra is van technológiacsomag ajánlatunk, de a legegyszerűbb általunk kifejlesztett betoncsiszolási megoldás is mutatós. Mégis rendkívül ellenálló. 10 év garanciát adunk rá, mert ismerjük a terméket és bízunk benne. 

Sosem késő: Régi és új betonon is elvégezhető

A simított beton padlóban a dilatációk hiánya, és hasonló hibák szoktak problémát, pontosabban repedést, krátereket okozni. Mert ha kivitelezéskor nem készülünk fel a beton térfogatváltozására, akkor zsugorodási repedések keletkeznek a betonpadlón.

Mi nem csak új beton esetében, de a már meglévő, felrepedt padló esetében is segíteni tudunk. Sőt, a  meglévő beton felületet nem kell újra kicserélnie!

Rugalmasak vagyunk

A technológia az ipar bármely területén használható, és földrajzilag is nyitottak vagyunk: Magyarország egész területén vállalunk munkát (300 m2 feletti terület csiszolására). Személyes felméréssel dolgozunk, testreszabott megoldási javaslatra és testreszabott ütemezésre számíthatnak megrendelőink.

Az így kezelt beton gazdaságos, és könnyen tisztántartható.

A  takarításhoz a gyémántpad-es takarítórendszerre van szükség.  Illetve egy kis vízre. A padló feltörlése után kiválasztjuk a megfelelő gyémántpad-et, majd  vizet kell adni hozzá, és így kell végigjárni a tisztítandó területet. 

Személyre
szabott megoldás

Csiszolási koncepciók

Az SP PerfectFloor™ esetében hétféle csiszolási koncepciót különböztetünk meg, melyek folyamataikban, illetve végeredmény szempontjából is eltérnek. Egy valamiben egyformák: a minőség és az ellenállóság mindegyiknél garantált. Mi a különbség? Általában a funkció- tehát fontos, hogy hova szánja az adott padlót- és attól nem függetlenül a megjelenés: mennyire legyen például fényes a csiszolt padló?

Választás lehetőségét jelenti matt és csillogó felület között, illetve befolyásolja a meglévő padlómegoldás, minőség szempontjából természetesen mind a hét egyformán kiváló.

SP PerfectFloor™ Elite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Platinumot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ha igazán ragyogó felületre vágyik, akkor az Elite az ideális választás. Ez a legtöbb csiszolási-polírozási fázisból álló koncepció. Eredménye egy verhetetlenül szilárd padló, ahol a kőváz szemcseszerkezete jól látható, így igazán látványos, egyedi és izgalmas megjelenésű megoldás. 

Olyan helyekre javasoljuk, ahol a kiemelten fontos az enteriőr megjelenése, az esztétikum.  

Fontos: Az Elite koncepció kivitelezése az esetek többségében az erre a technológiára készített betonpadló esetén alkalmazható.

SP PerfectFloor™ Premium

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ennél a koncepciónál a mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavicskőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor olyan magas fényességet érhetünk el, mint az Elite esetében. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol a műszaki tartalom mellett az esztétikum is fontos.

SP PerfectFloor™ Premium Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

A Premium koncepció matt és költséghatékony változata. A mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavics kőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor szép, sima, matt felületet kapunk. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol főleg a műszaki tartalom fontos és nem szükséges, hogy csillogó legyen.

SP PerfectFloor™ Pro

(tartalmazza a HTC SuperFloor Bronz-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Az egyik legköltséghatékonyabb megoldásunk. A legkevesebb fázisból álló technológia minimális finomcsiszolást és a teljes polírozási fázisokat igénylő koncepció. A Pro változat esetén a padló felső rétege nincs eltávolítva, csak finomcsiszolva, felpolírozva, ezért nem tárul fel a beton kőváza.

A Pro koncepciót jó minőségű, kéregerősített padlók esetén ajánljuk.​

SP PerfectFloor™ Elite Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Silver-t, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Bár az Elite Lite koncepció az Elite egy változata, hiszen itt is mélyen kell csiszolni a betont, polírozás nem történik, így ha látható kővázra, ugyanakkor egyenletesen sima, matt felületre van igény, ez lesz a megfelelő eljárás.

Ezt az eljárást szintén az ipari padlótulajdonosoknak ajánljuk, ahol magas műszaki igénybevételnek kell megfelelni, de az esztétikai szempontok nem, vagy kevésbé fontosak.

SP PerfectFloor™ Prep

(Padlóelőkészítés)

Professzionális gépeinkkel, az SP PerfectFloor™ technológiával és csapatunkkal akkor is szívesen segítünk, ha a padlót bármilyen új burkolat fogadására elő kell készíteni (pl kerámiaburkolat).

Eltávolítjuk a meglévő plusz burkolatot, egyenletessé tesszük, hogy fogadóképes legyen az új felület fogadására. 

Ez az eljárás mindenhol alkalmazható, akkor is ha nem betoncsiszolásra kerül sor.

SP PerfectFloor™ Superflat

(Magasraktári síkpontos csiszolás a biztonságos anyagmozgatásért)

A felmérést, adategyeztetést követően a targoncagyártó által meghatározott adatok alapján a magasraktári folyosókban a kijelölt targonca-nyomsávokon betoncsiszolási technológiával a padlóban lévő egyenetlenségeket (dombokat, mélyedéseket) kicsiszoljuk és az ezek által generált hullámokat elnyújtjuk. 

A kiegyenlítő mélycsiszolással a padló síkpontosságának kialakítását követően további finomcsiszolással, tömörítéssel, impregnálással, polírozással építjük fel a magasraktári folyosóban lévő csiszolt betonpadlót. A végeredmény egy síkpontos, kemény, könnyen tisztítható, plusz réteg nélküli tartós padlófelület.

Csak a Speciál Padló végez betoncsiszolást Magyarországon?

rólunk
mondták

Ezért szeretnek a Speciál Padlóval dolgozni

a legnagyobb hazai cégek és a leggyorsabban fejlődő vállalkozások

Ügyfeleink maguk is a legtökéletesebb szolgáltatást adják saját vásárlóiknak, tőlünk is ezt várják el. Addig dolgozunk, amíg tökéletes nem lesz a padlójuk.

De beszéljenek helyettünk ők maguk.

Három év alatt az ország már majdnem minden pontjára eljutottunk, az ő padlójuk már örökéletű:

Betoncsiszolás referencia - Linamar
Betoncsiszolás referencia - Knorr-Bremse
Betoncsiszolás referencia - Electrolux
Betoncsiszolás referencia - Duvenbeck
Betoncsiszolás referencia - Samsung
Betoncsiszolás referencia - Axiál
Betoncsiszolás referencia - MARS hungary
Betoncsiszolás referencia - Villeroy & Boch
Betoncsiszolás referencia - Aktuál Bau
Betoncsiszolás referencia - Eispro

a
folyamat

1. lépés

Kérjük, hogy küldje el a lenti egyszerű űrlapon jelentkezését.

1

2. lépés

Kollégánk 24 órán keresni fogja, (minden apró részletét ismeri a szakmának), egy telefonos egyeztetésre. Itt minden felmerülő kérdésre válaszol.

2

3. lépés

A telefonos egyeztetés után kollégánk egy olyan egyedi javaslatot küld Önnek, ami a legideálisabb a cégének.

3

4. lépés

Ha szükséges, megmutatjuk kicsiben a varázslatot.

4

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelés*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.