A tükörsima betonpadló titka

A tökéletes betonpadló létezik. Megfelelő felületképző technológiára van csak szükség, és soha többé nem fog a padló okozta problémák miatt fájni a feje.

A tökéletes betonpadló létezik. Megfelelő felületképző technológiára van csak szükség, és soha többé nem fog a padló okozta problémák miatt fájni a feje.
Ha tovább olvas, mindent megtud arról, hogyan lehet jó minőségű és dizájnos a betonpadlója!


Ön sem talált még jó burkolóanyagot?

Régóta keresik arra a választ, hogyan lehet a betonpadlót széppé és simává varázsolni. A műgyantától kezdve, a PVC-n át, egészen a járólapig rengeteg próbálkozással találkozni.

Ismerős lehet az ezekkel a burkolóanyagokkal járó problémacsomag is: tágulnak, zsugorodnak, könnyen felválnak, sérülékenyek. 

Ezek a tökéletlenségek nem teremtenek ideális munkahelyi környezetet. Nagyon balesetveszélyes egy felpöndörödő PVC vagy egy billegő járólap.

Ráadásul a hibák javítását célzó felújítás is kényelmetlen feladat. Egy gyártócsarnokban, például, az egész üzem kipakolása hatalmas logisztikai tervezést igényel, és a termelést is megakasztja. 

Biztosan Önnek is ismerős a probléma: strapabíró, de mégis esztétikus padlót keres, de mindennel csak a baj van, amit eddig kipróbált.

Most megmutatjuk a minőségi és elegáns betonpadló titkát!


Felületképző technológia 

Van lehetőség a betonpadló biztonságosabbá és barátságosabbá varázsolására. Magát a betonfelületetet kell megdolgozni, nincs szükség plusz rétegre. 

A betonfelület kialakítása egy speciális technikával valósítható meg. Az eljárás lényege, hogy a beton legfelső rétegének csiszolásával, tehát a puha cementpép eltávolításával a kővázszerkezet válik láthatóvá. 

Ezt a felületképző technológiát profi eszközökkel végezzük. A Speciál Padló minden rá leselkedő veszéllyel szemben ellenállóvá varázsolja Önnek betonpadlóját! Tartóssá alakítjuk a padlót, így az soha többé nem fog tudni Önnek bosszúságot okozni semmivel.

Biztosan számtalan kérdés kavarog a fejében. Nem jár ez nagy kosszal? Hogy lehet a beton elegáns? Mégis hol lehet erre szükségem?

A továbbiakban minden kérdésre megnyugtató választ adunk!

Nem jár ez nagy kosszal?

A beton csiszolásáról könnyen arra asszociálunk, hogy az mekkora porral járhat. A meglepő igazság azonban az, hogy kevesebb a por, mintha kimenne az utcára. Csak és kizárólag olyan minőségi, jól bevált eszközökkel dolgozunk, amelyek garantálják a tiszta munkavégzést. Győződjön meg róla saját szemével ide kattintva!

Hogy lehet a beton elegáns? 

A SP PerfectFloor™ különböző csiszolási koncepciói lehetővé teszik, hogy azt a felületképző technológiát alkalmazzuk, amelyik a legcélravezetőbb a kívánt eredmény eléréséhez. 

Hogy csak néhány példát említsünk: igazán ragyogó és fényes megjelenésével kápráztat el mindenkit az Elite és a Premium koncepció, melyeket letisztult elegancia jellemez. A matt felületet kedvelők számára pedig a Premum Lite a tökéletes választás, amely akár a stabilitás szimbóluma is lehetne.

Nézzen körül a csiszolási koncepciók között, és tudjon meg többet róluk!

Hol lehet erre szüksége?

Ha tulajdonában van raktárépület vagy gyártócsarnok, esetleg parkolóház, egészen biztosan hatalmas, betonpadlójú munkaterületek várják, hogy még ellenállóbbá alakítsák őket. 

De régi, sérült, koptatóréteges ipari padlójának jobb formába hozásához is a csiszolás lesz a kulcs.

Ez a felületképző technológia azonban nem csak azért értékes, mert terhelhetőbbé válik tőle a padló. Az így elkészült felület nem porzik, így gabonatárolókban és állattartó telepeken is remek szolgálatot tehet, hiszen meggátolja, hogy a gabona porral keveredjen. 

A betoncsiszolt padló a kiegészítő technológiáknak köszönhetően (mészkő-terrazzo csiszolás) a szemet is gyönyörködteti. Szállodák, éttermek, irodaházak vagy akár kiállítótermek fényét is emelheti, miközben igen praktikus is, hiszen könnyen tisztítható. 

Hasonlóan múzeumokban és templomokban is igazán jó szolgálatot tehet, megteremti a tiszteletteljes hangulatot.

A lista még sokáig folytatható – de valójában nincs is vége: aki az indusztriális stílust kedveli, annak bárhol jó választás lehet a betoncsiszolás. Ahol van betonpadló, ott tudunk segíteni.


Tényleg örökké tart!

Egészen biztos megfordult a fejében, hogy minden pozitívum ellenére micsoda macera bevállalni egy ilyen betoncsiszolást. A jó hír, az hogy egyáltalán nem az! A munkálatok nem igényelnek bontást, és teljesen rugalmasan végezhető, mind időben, mind térben részekre osztható a munkavégzés. A munka végén pedig azonnal használatba vehető újra a padló.

Sőt, nem hogy azonnal használatba vehető, de lényegében örökké használható is marad! A sav- és olaj jellegű igénybevételek ellen speciális impregnáló anyaggal kezeljük a betonpadlót, így az könnyedén takaríthatóvá válik anélkül, hogy bármilyen kár keletkezne benne. Az ellenálló felület nem megy tönkre, nincs szükség a csiszolás újbóli elvégzésére. Örökéletű padlót kap.

Nem csak a talajjal nem lesz többé gondja, más problémák is megoldásra találnak. A sík felületen könnyebbé válik az anyagmozgatás és a tisztítása is gazdaságosabban megoldható. Szinte már csak hab a tortán, hogy egy tükörfényesre polírozott padló jobban visszaveri a fényt, aminek köszönhetően kitűnő fényviszonyok érhetők el kevesebb világítással is.

Csiszolt padlóval a legmodernebb irodákat idéző, barátságos környezet alakíthat ki bárhol.

Ha csiszolt betonpadlót választ, örök életre szóló döntést hoz, és soha többé nem fog padló okozta problémák miatt fájni a feje.


Szeretne Ön is örökéletű padlót? Kérjen ajánlatot!

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.