Cleaning machine washing the floor in a shopping mall

Tisztítás – karbantartás

Professzionális takarítás és karbantartás!

Speciális gyémánt tisztítópad-del és tiszta vízzel ragyogó eredmény minden nap!

Egy forradalmi tisztítórendszer, melyet billiónyi mikroszkopikus gyémánttal “töltött” tisztítópad-ek alkotnak. Vegyszerek helyett ezek az apróságok mechanikus módon tisztítják és polírozzák fel a padlót.

A gyémánt pad-ek a legtöbb közönséges padlón használhatók: terrazzo, kerámia lapok, linóleum, vinil/műanyag, természetes kő és beton. A gyémántpad rendszer teljesen átalakít minden unalmas, kopott padlót, tiszta, fényes és ragyogóan felpolírozott padlóvá.

A rendszer egyedülálló előnyeit nem csak a takarítási vállalkozó, hanem a padló tulajdonosa is élvezheti, mivel az eljáráshoz csak a gyémánt pad-ekre és vízre van szükség. Valóban egyedülálló tisztítási, polírozási hatékonyságán túl, még környezetbarát is.

Megjegyzés:

Kérjük vegye figyelembe, hogy ezt az eljárást napi rendszerességű tisztításra tervezték és nem régi, kopott padlók felhozó felújítására. Ez utóbbi esetben is megállja a helyét, azonban ekkor az átlagos igénybevételtől eltérően több gyémántpad-re lesz szükség, ill. azok élettartama a felújítás során kevésbé lesz tartós.

Az öreg padlókat is megfiatalítjuk

Tökéletes megoldást kínálunk a kőpadlók felújítására. Ez a speciális rendszer új életet visz a lelakott, erősen megkopott természetes kő és terrazzo padlókba. Könnyű alkalmazás és környezetbarát technológia jellemzi, a rendszer csupán víz és egy rendes takarítógép segítségével kínál Önnek vegyszer, folt, karc és narancsbőrmentes ragyogóan tiszta, polírozott padlófelületet.

A gyémántpad előnyei!

A gyémántpad-ek kihozzák az Ön padlójának legjobb tulajdonságait, melyek talán nem is láthatóak az adott pillanatban. Az elért eredmények lélegzetelállítóak! Ez az egyedülálló eljárás, amely szükségtelenné teszi az időszakos nagytakarításokat, sem polírozóanyagra, sem padlóviaszra* nem lesz többé szüksége! A titok a billiónyi mikroszkopikus gyémánt mechanikus tisztítóerejében rejlik.

 • Magas fényerő
 • Extrém tisztaság
 • Könnyebb tisztíthatóság
 • Vakszolt padlók esetén feljavítja annak minőségét és meghosszabbítja élettartamukat.
 • Költséghatékony

Gyorsabb, könnyebb és olcsóbb takarítás:

A gyémántpad bármilyen változtatás vagy különleges berendezés beszerzése nélkül használható bármilyen típusú padlón. Ez, kombinálva az időszakos nagytakarítások elhagyásával és a hosszabb élettartamú pad-ekkel*, jelentős költségcsökkenést és időmegtakarítást eredményez.

A gyémántpadek költséghatékonyságát növeli, hogy nem kell hozzá vegyszer**, szemben a hagyományos takarítási metódusokkal. Gyémántpaddel a padlótulajdonos egy tisztább padlót kap, magasabb fénnyel. A takarítás kivitelezője szebb eredményt produkál kevesebb idő alatt.

 • Csökkenti a takarítás idejét
 • Nincs szükség időszakos nagytakarításra
 • Gyémántpad hosszú élettartammal
 • Nincs szükség vegyszerekre

* Optimális körülmények között, legalább 25 000 m2-re elég
** Ha a padló rossz állapotban van, adjon egy kis adag kondicionálót a vízhez. Padlófelújítás során szintén javasolt kondicionáló alkalmazása.

 • Fenntartható környezet
  Környezetbarát tisztítás, csak víz kell hozzá!
  A környezetbarát tisztítási módszer választása mindenkinek és mindenképpen előnyös. Ez a módszer a hagyományosan vegyszerek alkalmazására épülő, kémiai tisztítás egyetlen teljesen környezetbarát alternatívája. Ugyanakkor olyan hatékony, hogy az eredmény egy padlóviasz és polírozozás nélkül is tiszta és higiénikus padló lesz. Válassza ezt a környezetbarát koncepciót a padlók napi karbantartásához.

Csökkentett vegyszerhasználat – csak vízre van szükség a napi tisztításhoz*
Nincs szükség padlóviaszra, polírozásra és időszakos nagytakarításra

*Ha a padló rossz állapotban van, adjon egy kis kondicionálót a vízhez. A padló felújításához szintén javasolt kondicionáló alkalmazása.

 • Felhasználóbarát

Ugyanaz a rutin, jobb eredményekkel!

A rendszernél csak vízre van szükség a tisztításhoz. Szárazon törölje fal a padlót, válassza ki a megfelelő gyémántpad-et, adjon hozzá vizet, és indítsa be a padlósúroló gépet. Mindössze ennyit kell tennie a tökéletes felületért.

A gyémántpad-ek minden géptípusra felszerelhetők és többféle méretben állnak rendelkezésre.

A gyémántpad felváltja a szokásos pad-eket és vegyszereket. A megszokott tisztítási rutin marad ugyanaz, csak az eredmény lesz egészen más.
Hatékony eljárás, amellyel időt takaríthat meg. Egyetlen tisztítási ciklus elegendő (mintegy 20 menet), még a leginkább igénybevett felületeknél is, hogy látványos eredményeket érjen el.

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelés*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.