Milyen csiszolási koncepcióink vannak? Válaszd ki a megfelelőt! (2. rész)

Hét különböző SP PerfectFloor™ csiszolási koncepciót különböztetünk meg. Ezek közül négyet (Elite, Elite Lite, Premium, Premium Lite) már bemutattunk az előző bejegyzésben, most pedig a maradék hármat vesszük górcső alá!

Segítünk a választásban!

A SP PerfectFloor™ egyes csiszolási koncepciói nem csak folyamataikban térnek el egymástól. A végeredmény is egészen más lesz, attól függően, hogy melyiket választod.

Nagyon mellényúlni szerencsére nem tudsz, mert a magas minőség és a strapabíró, ellenálló felület garantált!

Az viszont korántsem mindegy, hogy milyen helyiség, terület padlójáról van szó (tehát a funkcióról, amit a padló betölt)! Hiszen a padló megjelenése nagyon sokat számít: egészen más hatást kelt egy fényes vagy éppen egy matt padlózat.

A SP PerfectFloor™ csiszolási koncepcióinak ismertetésével segítő jobbot szeretnénk nyújtani, hogy Te is könnyebben el tudd dönteni, Neked melyikre van szükséged! Attól függően, hogy múzeum, raktár vagy gyártóüzem padlóját szeretnéd egyszerre esztétikussá és tartóssá varázsolni, más koncepciót kell választanod!

A költséghatékony SP PerfectFloor™ Pro koncepció

Az SP PerfectFloor™ Pro koncepció egységesíti a HTC SuperFloor Bronzot, a Hyperfloor, a Klindex és a Lavina technológiát. 

Mit jelent ez?

Magas nívót képviselő padlót, költséghatékonyan! Mivel ez a legkevesebb fázisból álló technológia, minimális finomcsiszolással jár. Ugyanakkor teljes polírozási fázisokat tartalmaz.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a padló legfelső rétege nem kerül eltávolításra. Csupán finomcsiszolás történik, felpolírozással, így a beton kőváza érintetlen marad. Éppen ezért a Pro koncepciót masszív, kéregerősített padlókhoz ajánljuk!

Ipari területeken, például, gyakran találkozni ilyen padlóval, ahol a kéreg igen jó állapotban van. Ilyen esetben célszerű ezt a költséghatékony kivitelezést választani!

SP PerfectFloor™ Prep padlóelőkészítéshez

Ha valahol a padló új burkolatot kap, érdemes arra előkészíteni. Pontosan erre való a SP PerfectFloor™ Prep koncepciónk!

Professzionális gépeink és tapasztalt szakembereink akkor is a segítségedre lesznek, ha új burkolat fogadására szeretnéd előkészíteni a padlót. Gyakori, például, hogy kerámiaburkolatot szeretnének a padlón látni, és abban kérik a segítségünket, hogy ennek ágyazzunk meg.

A folyamat lényege, hogy a már meglévő plusz burkolatot eltávolítjuk, és egyenletessé tesszük a felületet. Így máris készen áll a padló új burkolat fogadására.

Az eljárás egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) előnye, hogy mindenhol alkalmazható. Még akkor is, ha nem kerül majd sor betoncsiszolásra. 

SP PerfectFloor™ Superflat a biztonságos anyagmozgatásért

Nagyon bosszantóak tudnak lenni a padlón lévő dombok és mélyedések, mert az így keletkező egyenetlen, hullámos felületen nehezebb, sőt veszélyesebb az anyagmozgatás.

Különösen igaz ez a magasraktári folyosókon kijelölt targonca-nyomsávokon, ahol megszámlalhatatlanul sokszor szállítanak anyagot, ezért egy kis hiba is komoly fennakadást okozhat.

A magasraktári síkpontos csiszolás pontosan az ezen hibákból adódó fennakadások kockázatát minimalizálja. Felmérést és adategyeztetést követően a targoncagyártó által meghatározott adatok alapján a nyomsávon lévő felületi egyenetlenségeket szüntetjük meg. A SP PerfectFloor™ Superflat betoncsiszolási technológia minden hullámot, felpúposodást, bemélyedést eltávolít. 

Lényegében a padló síkpontosságának kialakítása történik kiegyenlítő mélycsiszolással. Ezt követi még további finomcsiszolás, tömörítés, adott esetben impregnálás és polírozás. Így jön létre a síkpontos, kemény, könnyen tisztítható, tartós, csiszolt betonpadló. Az anyagmozgatás pedig minden korábbinál biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá válik! 



Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor itt tudsz ajánlatot kérni! 

Ne hagyd, hogy padlóra küldje vállalkozásod a rossz minőségű padló! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és élvezd a csiszolt padló minden előnyét!



Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.