HTC Superfloor

Mi az SP PerfectFloor ™ ?

Az SP PerfectFloor ™  egy olyan forradalmi padlókialakítás, amelynek köszönhetően a beton eredendően jó tulajdonságai felszínre kerülnek. A technológia legalább annyira egyszerű, mint amennyire zseniális . Az SP PerfectFloor egy olyan eljárás, amely során a nyers szerkezeti betont mechanikusan felcsiszolják egy polírozott felületté.

Az SP PerfectFloor™ nem egy beszállító egy az egyben átvett módszere, hanem egy saját fejlesztésű technológia-csomag. Folyamatosan kutatjuk és használjuk a világszerte elérhető legfejlettebb technikákat (pl.: HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex, Lavina), és ezeknek a legjobb elemeiből állítjuk össze a tökéletes eljárást. a HTC csiszológépeit és a HTC gyémántszerszám-technológiáját alkalmazva.

A folyamat eredményeként a padló szilárd, tartós, fényes, esztétikus és gazdaságosan fenntartható lesz.

  

Csiszolási koncepciók

Az SP PerfectFloor™ esetében hétféle csiszolási koncepciót különböztetünk meg, melyek folyamataikban, illetve végeredmény szempontjából is eltérnek. Ez utóbbi a választás lehetőségét jelenti matt és csillogó felület között, illetve befolyásolja a meglévő padlómegoldás, minőség szempontjából természetesen mind a hét egyformán kiváló.

SP PerfectFloor™ Elite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Platinumot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ha igazán ragyogó felületre vágyik, akkor az Elite az ideális választás. Ez a legtöbb csiszolási-polírozási fázisból álló koncepció, melynek eredménye egy verhetetlenül szilárd padló, ahol a kőváz szemcseszerkezete jól láthatóvá válik és a legegységesebb.

Ezt a megoldást olyan helyeken alkalmazzák, ahol a legfontosabb az esztétikai megjelenés. Az Elite koncepció kivitelezése az esetek többségében az erre a technológiára készített betonpadló esetén alkalmazható.

SP PerfectFloor™ Premium

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ennél a koncepciónál a mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavicskőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor olyan magas fényességet érhetünk el, mint az Elite esetében. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol a műszaki tartalom mellett az esztétikum is fontos.

SP PerfectFloor™ Premium Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Gold-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Ez a Premium matt változata: a mélycsiszolási fázis kevesebb, a kavics kőváz egységes megjelenése nem elvárt, helyenként cementpépfoltok maradhatnak, ugyanakkor szép, sima, matt felületet kapunk. Az SP PerfectFloor™ Premium változata egy nagyon rugalmas csiszolási koncepció: régi és új padlóknál egyaránt kiváló eredményt érünk el vele.

Ezt a padlómegoldást javasoljuk az ipari padlótulajdonosok számára, ott ahol főleg a műszaki tartalom fontos és nem szükséges, hogy csillogó legyen.

SP PerfectFloor™ Pro

(tartalmazza a HTC SuperFloor Bronz-ot,
illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

A legkevesebb fázisból álló technológia minimális finomcsiszolást és a teljes polírozási fázisokat igénylő koncepció. A Pro változat esetén a padló felső rétege nincs eltávolítva, csak finomcsiszolva, felpolírozva, ezért nem tárul fel a beton kőváza.

A Pro koncepciót jó minőségű, kéregerősített padlók esetén ajánljuk.​

SP PerfectFloor™ Elite Lite

(tartalmazza a HTC SuperFloor Silver-t, illetve a Hyperfloor, Klindex, Lavina technológiáit)

Bár az Elite Lite koncepció az Elite egy változata, hiszen itt is mélyen kell csiszolni a betont, polírozás nem történik, így ha látható kővázra, ugyanakkor egyenletesen sima, matt felületre van igény, ez lesz a megfelelő eljárás.

Ezt az eljárást szintén az ipari padlótulajdonosoknak ajánljuk, ahol magas műszaki igénybevételnek kell megfelelni, de az esztétikai szempontok nem, vagy kevésbé fontosak.

SP PerfectFloor™ Prep

(Padlóelőkészítés)

Professzionális gépeinkkel, az SP PerfectFloor™ technológiával és csapatunkkal akkor is szívesen segítünk, ha a padlót bármilyen új burkolat fogadására elő kell készíteni (pl kerámiaburkolat).

Eltávolítjuk a meglévő plusz burkolatot, egyenletessé tesszük, hogy fogadóképes legyen az új felület fogadására. 

Ez az eljárás mindenhol alkalmazható, akkor is ha nem betoncsiszolásra kerül sor.

SP PerfectFloor™ Superflat

(Magasraktári síkpontos csiszolás a biztonságos anyagmozgatásért)

A felmérést, adategyeztetést követően a targoncagyártó által meghatározott adatok alapján a magasraktári folyosókban a kijelölt targonca-nyomsávokon betoncsiszolási technológiával a padlóban lévő egyenetlenségeket (dombokat, mélyedéseket) kicsiszoljuk és az ezek által generált hullámokat elnyújtjuk. 

A kiegyenlítő mélycsiszolással a padló síkpontosságának kialakítását követően további finomcsiszolással, tömörítéssel, impregnálással, polírozással építjük fel a magasraktári folyosóban lévő csiszolt betonpadlót. A végeredmény egy síkpontos, kemény, könnyen tisztítható, plusz réteg nélküli tartós padlófelület.

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelés*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.