Műgyanta padló vs SP Perfectfloor? 7+1 tény a szolgáltatásunkról!

Sokan küzdenek a felkopott, reped műgyanta padlóval. Talán azért, mert nem ismernek más megoldást, ezért folyamatosan csak a lyukakat foltozzák, szó szerint. Mi most 7+1 pontban bemutatjuk a betonjavító szolgáltatásunk lényegét, hogy megismerhessenek egy sokkal hatásosabb alternatívát. Mutatjuk!

1. Tartósság: SP PerfectFloor vs. műgyanta padló

A műgyanta padló egy pluszréteges megoldás, amely könnyen leválhat.

Ennek oka, hogy a műgyanta és a beton eltérően reagálnak a hőmérsékleti változásokra, így idővel repedések és kráterek alakulhatnak ki.

Ezek a hibák a kosz és baktériumok felhalmozódásához vezethetnek, ami különösen problémás lehet élelmiszerüzemekben és raktárakban.

Az SP PerfectFloor technológia ezzel szemben a beton felső, könnyen porló rétegét csiszolja le, és egy kőkemény, kopásálló felületet hoz létre, amely nem reped és nem kopik el.

2. Környezetbarát betoncsiszolási módszer

Az SP PerfectFloor technológia teljes mértékben környezetbarát.

A betoncsiszolás során nem használunk káros vegyszereket, és a padló karbantartása is vegyszermentes vízzel történik. Ezáltal nem csak tartós, de a környezetet is kíméli.

3. Innovatív technológia

Az SP PerfectFloor technológia díjnyertes nemzetközi módszerek ötvözésével jött létre, többek között a HTC SuperFloor, Hyperfloor, Klindex és Lavina technikák felhasználásával.

Ennek köszönhetően egyedülállóan fejlett és környezetbarát megoldást kínálunk, amely messze felülmúlja a műgyanta padlókat.

4. Minimális termeléskiesés

A műgyanta padló javításakor az egész csarnokot ki kell üríteni, ami jelentős termeléskieséssel jár.

Az SP PerfectFloor technológiával végzett betoncsiszolás során azonban elég csak a munkaterület környékét kiüríteni. Gyorsan, akár napi 450 m²-t is le tudunk csiszolni, így minimalizálható a termeléskiesés.

5. Repedésmentes felület

A műgyanta padló legnagyobb hátránya, hogy könnyen reped.

Ezzel szemben az SP PerfectFloor technológia egy masszív, repedésmentes felületet hoz létre, amely hosszú élettartammal bír, és nem igényel gyakori javítást.

6. Csúszásmentesség

Az SP PerfectFloor technológiával készült padló teljesen csúszásmentes, így biztonságos közlekedést biztosít a tárolás, szállítás és mindennapi tevékenységek során.

A repedések és buktatók nélküli felület gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.

7. Gazdaságosság

A műgyanta padló gyakori javítási költségei és a termeléskiesés miatt hosszú távon drágább lehet.

Az SP PerfectFloor technológia tartóssága révén azonban ezek a költségek elkerülhetők, így gazdaságosabb megoldást kínál.

+1. Esztétika és dekoráció

Az SP PerfectFloor technológiával készült padló nemcsak ipari célokra kiváló, hanem esztétikus is.

Az Elite és Prémium felületképzési módszereinkkel magasfényű, dekoratív padlót hozunk létre, amely éttermekben, múzeumokban és hotelekben is megállja a helyét.

Ha még többet szeretne megtudni az SP PerfectFloor™ felületképzési technológiáról, ITT talál bővebb információt.

Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.