Esztétikus ipari padló hotelbe és étterembe? Igen!

Hogyan válasszunk stílusos, mégis strapabíró padlót nagy forgalmú helyekre? Főleg, ha egy igényes enteriőrhöz méltó, mégis szinte ipari szintű terhelést is elbíró burkolatot szeretnénk? Itt a megoldás!

Milyen padlóra van szükség egy étteremben?

Egy nagy forgalmú étterem, hotel vagy múzeum esetében a burkolat, a padló kiválasztása kettős kihívás. Figyelni kell arra, hogy esetleg napi több száz, funkció és elhelyezkedés, függvényében akár több ezer ember is megfordulhat az adott helyen. Ez azt jelenti, hogy a padló olyan mértékben van igénybe véve, mint egy ipari célú épület padlója. Azonban itt a kivételesen nagy terhelhetőség és kopásállóság mellett az esztétikai jellemzőket is figyelembe kell venni. 

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a kérdésben, és a tökéletes padlót. Melyek a legfontosabb kritériumok?

Magas kopásállóságú

Az egyik legfontosabb elvárás a teherbírás, ezért egy magáncélra tervezett otthon padlóburkolatához képest sokkal nagyobb kopásállóságú, szinte ipari célra kialakított padlót érdemes választani. Egy nagyforgalmú hotelben, egy népszerű étteremben, sőt, múzeumban, vagy más közösségi térben nehéz megtalálni a tökéletes padlót. Nem szabad könnyen kopnia, törnie, repednie. 

Milyen padlót érdemes akkor választani egy ilyen helyen? Például az SP PerfectFloor™ technológiával kezelt betonpadlót. Mert tökéletesen kopásálló, tényleg örökké tart. Targonca, munkagép, vagy emberek tömegei haladnak át a padlón nap mint nap? Nem számít a Perfectfloor esetében. 

A SP PerfectFloor™technológia lényege, hogy egyszerű betont használunk. De ez a beton mégis más. Mert mélycsiszolással távolítjuk el a cementpép réteget. Mely könnyen törik, és kevésbé esztétikus megjelenése miatt nehéz lenne elképzelni egy étteremben, vagy egy múzeumban. Na de mi történik ezután? A beton mélyén lévő kővázat gyémántszerszámokkal csiszoljuk, így már egy nagyon strapabíró, masszív, törésálló, és a sima betontól eltérő esztétikai minőségű felületet kapunk. 

 

Esztétikus

Hogy hogy néz ki az SP PerfectFloor™módszerrel kezelt betonpadló? Többféle betoncsiszolási koncepció közül lehet nálunk választani. Az SP PerfectFloor™ Elite

az a megoldás, amely elegáns megjelenést, magas esztétikai tartalmat ad. Kiállítóhelyek, éttermek, bárok, hotelek hallja esetében javasoljuk ezt a szolgáltatást. Egy összetett, nagyon sok csiszolási-polírozási fázisból álló munka eredményeként jön létre ez a fajta padló. Az eredmény magáért beszél: nem csak rendkívül szilárd, ellenálló padlót kapunk, hanem egyedi, elegáns, mégis izgalmas látványt. Ugyanis a betonkőváz szemcseszerkezete jól látható, a csiszolásnak és polírozásnak köszönhetően a padló magasfényű lesz. Megjelenésre emlékezetet a most amúgyis rendkívül divatos márvány, illetve magasfényű, márványhatású burkolatokra, olyan, mintha ezt a megjelenést ötvöznénk egy kis loft hatással, hiszen a kövek látszódnak, így a padló látványa igazán egyedi lesz. 

Éppen ezért nem csak rendkívül praktikus padlót kapunk ezzel a módszerrel, mely évek, évtizedek folyamatos terhelését fogja kibírni, hanem különleges, egyedi látványvilágú, mégis stílusos, magasfényű padlónk lesz, amely szinte minden enteriőrhöz illik, elegáns megjelenése méltó egy hotelhez vagy épp étteremhez, múzeumhoz is. 

Könnyen takarítható

Ami pedig szintén behozhatatlan előnye ennek a padlótípusnak, hogy teljesen környezetbarát, vegyszermentes módon lehet takarítani. Egyszerűen a megfelelő gyémántpad-es takarítógépre, és tiszta vízre van szükség hozzá. Emellett pedig minden 10. alkalommal egy kis polírozóanyagot kell keverni a tiszta vízhez. Semmi macera, semmilyen speciális szer, sok fázisú takarítási rutin nem szükséges az SP Perfectfloor karbantartásához.

A Speciálpadló szolgáltatásairól itt találhatsz részletes leírást, 

 

Ajánlatot pedig itt lehet kérni! 



Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat?

kérjen
ajánlatot

Ajánlatkérés online

Ajánlat kérés

Ajánlatkérés telefonon

Kérje ingyenes Padlószakértő felmérésünket!

Amennyiben Ön rendelkezik ipari jellegű legalább 200m2-nél nagyobb padlófelülettel, akkor adatai megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek egy lehetséges személyes padlószakértői felmérésről.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.